Íme egy weboldal, ami jó szolgálatot tehet egy-egy skin megvásárlása előtt

Íme egy weboldal, ami jó szolgálatot tehet egy-egy skin megvásárlása előtt

A honlapon 3D-ben tekinthetjük meg az outfiteket, és még kombinálhatjuk is őket különféle táskákkal!

Az Epic Games az elmúlt egy évben gigantikusra duzzasztotta a Fortnite Item Shop kínálatát; egy évvel a BR megjelenése után már ott tartunk, hogy annyi kombinációt kreálhatunk a skinek és a táskák ötvözésével, hogy a puszta gondolattól is megfájdulhat a fejünk. Ennek ellenére pedig a Fortnite boltja továbbra sem biztosít arra lehetőséget, hogy egy-egy új skint még a vásárlás előtt összepárosíthassuk kedvenc táskánkkal, vagy csákányunkkal!

"Bebizonyosodott, hogy igenis lehet e-sport a Fortnite!" - Interjú az FN Champs League magyarjaival

Heldeus | 18/10/10 17:00A négy játékos egy karnyújtásnyira van a Fortnite császáraitól, –így hát készítettünk velük egy interjút, hogy kapjunk egy mélyebb betekintést ebbe a világba! Nagyjából egy héttel ezelőtt beszámoltunk arról, hogy négy magyar játékos igen szép dolgot ért el a kompetitív Fortnite terén: bejutottak az FN Pro League európai másodligájába, a Champs League-be, –ami azt jelenti, hogy a kontinensen is a legjobb 200-300 játékos között szerepelnek!

Egy játékos, __Player1__ ezt a rést fedte be egy vadonatúj weboldallal, aminek segítségével a játék szinte összes skinjét megtekinthetjük 3D-ben, a hátukra pedig táskákat is tehetünk fel!

Fontos kiemelni, hogy az Epic ebben nem játszott szerepet, tehát az adatbázis helyenként még hiányos; a készítő is elmondta, hogy jelenleg a tartalmak kb. 95%-a található meg az oldalon! Természetesen folyamatosan dolgozik a naprakésszé tételen, ha lelepleznek egy-két új skint, előfordulhat, hogy várni kell kicsit, mire ide is bekerül a modellje! A tegnap leakelt skinek például még nem érhetőek el, –lehet akkor lesznek itt is láthatóak, ha bekerültek az Item Shopba!

A honlapot ITT érhetitek el!

A weboldal egyébként más funkciókkal is bír, –például koncepció ötletek megosztó felületeként is működik, megnézhetjük mások skin ötleteit, vagy feltölthetjük a sajátunkat! Reméljük, hogy a fejlesztő a jövőben lehetővé teszi, hogy esetleg még a csákányunkat is kiválasszuk egy-egy összepárosításnál, ezzel téve teljessé a képet!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!