A könnyebb felismerés érdekében a Blackout perkeknek különböző színűnek kellene lenniük

A Call of Duty: Black Ops 4 battle royale játékmódján még tudnának mit finomítani a fejlesztők. 

Az előző héten érkezett Call of Duty: Black Ops 4 rendkívül nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében, mivel a multi pörgős, a zombi túlélő mód rendkívül izgalmas, a Blackout névre keresztelt battle royale pedig üde színfoltja a műfajnak. Érdekesség, hogy az Activision szerint a játék rekordot döntött a stúdió berkein belül, és minden idők legjobb első napos online eladásait produkálta mindhárom platformon. 

Már az első napon eladási rekordot döntött a Call of Duty: Black Ops 4

Az Activision számára még egy játék sem nyitott ilyen jól digitális eladások tekintetében.

A biztató körülményektől eltekintve a játék azért korántsem tökéletes, és a kisebb-nagyobb hibák mellett vannak olyan mechanikák, –főleg a Blackout játékmódban–, amiken igazán csiszolhatna még a stúdió. Első körben ott van például a kicsit érdekes inventory, aminek a használatához a béta óta nem szoktam hozzá, vagy a lvl 3 armor iszonyatos ellenálló képessége, plusz az smg fegyverek vízipisztoly érzete. Benne van a pakliban, hogy ezek kijavítása talán túl nagy erőforrásokat követelne a stúdiótól, –szóval kezdhetnék mondjuk azzal, hogy a Blackout-ban található időleges perkeket mondjuk átszínezik annak érdekében, hogy könnyebben megkülönböztessük őket. 

Az ötlettel a redditen hozakodott elő egy játékos és teljes mértékben egyet értünk vele, mivel a Blackout-ban található kilenc időleges perk közül csak a járműveket kiemelő Engineer rendelkezik fekete dobozzal, a többi viszont ugyan olyan zöldben pompázik. Most joggal kérdezhetitek egyébként, hogy minek kellene átszínezni ezeket, ha szimbólummal ábrázolva van rajtuk, melyik képességet is jelölik.

Nos, tegyük fel leestek Rivertown-ba, fegyverropogás mindenhol, rohantok az első házba és mindent felkapkodtok, ami az utatokba kerül, –amikor azonban fedezékbe húzódtok, hogy átnézzétek a zsákmányt rájöttök, a sietségben sikerült haszontalan perkekkel teletölteni a táska nélkül amúgy is szűkös inventory-t. A játékosbázis reakciója egyébként rendkívül pozitív volt a javaslatra és sokan egyetértettek abban, hogy ezzel az aprósággal sokat javulna a Blackout játékélménye. 

Ti mit gondoltok egyébként az ötletről? Valóban javulna tőle a BR élmény, vagy csak felesleges próbálkozás lenne?  

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!