Még idén kapunk egy új DLC-t, a cross-platform viszont csúszik - 2018-as RL ütemterv

Még idén kapunk egy új DLC-t, a cross-platform viszont csúszik - 2018-as RL ütemterv

Később jön ugyan, de minden felületre kiterjedő lesz a cross-platform!

Szinte fájó kimondani, de lassan megint az év vége közeledik; 2018 is hihetetlenül gyorsan elszaladt. Persze ez a Rocket League világában jót jelent, ugyanis rengeteg fejlesztést kaptunk idén is a Psyonix-től, és az év utolsó negyedére is megvan a maguk terve!

A fejlesztőket nagy örömmel tölti el, hogy a játékosbázis pozitívan fogadta az extra módok kompetitív vonalát, illetve az első Rocket Pass-nak is nagy sikere volt, –és persze nem feledkezhetünk el a klubokról sem, ami miatt már szinte alig találkozni rövidítés nélküli játékosnevekkel! A fejlesztők elég sok mindenről szót ejtettek: beszéltek a kínai megjelenésről is, ami minket, európai játékosokat nem nagyon fog érinteni, a Psyonix-nek viszont fontos bevételi forrást jelent majd! Pontos megjelenési dátum ide még nincsen, de gőzerővel dolgoznak rajta, reméljük, hogy ebben a játékban nem fognak majd csalni!

Volt szó a RocketID-ről is, ami a cross-platformos játékokat takarja. Ennek megjelenését 2018-ra ígérték, de áttolódik 2019-re, tehát még várnunk kell a különböző platformon játszó barátainkkal való party-zásra. Ezért cserébe viszont jó hír, hogy a cross-platform funkció tényleg minden platformra vonatkozik majd, nem csak a három legnagyobbra!

Most pedig a közelebbi tervek, ezek még idén megvalósulnak! 2018 decemberében még kapni fogunk egy frissítést, ami elhozza a játék Xbox One X támogatását, beleértve a 4k felbontáson produkált 60 FPS-t és HDR beállításokat is. Decemberben egyúttal beszáguld a pályára a második Rocket Pass is egy vadonatúj prémium DLC kíséretében! (Ne feledjétek, az első Pass határideje november 26!) A Psyonix továbbra is nagy figyelmet fordít majd a Rocket Pass-szal kapcsolatos visszajelzésekre, –tehát ha nem tetszik nektek valami, (vagy pont, hogy tetszik!), írjátok meg nekik a Twitterükön, vagy Redditen!

Persze a december nemcsak frissítést, hanem egy eventet is hoz majd nekünk! Hasonlóan a jelenlegi és korábbi eseményekhez, azon is gyűjthetünk majd a teljesített mérkőzésekért cserébe tokeneket, –ezúttal hópelyheket, amiket aztán különféle cuccokra válthatunk be! Az esemény a Frosty Fest nevet viseli, ezúttal viszont megszerezhetünk majd egy "aranyozott" ajándékot is! Az event várhatóan december közepén rajtol el.

Végezetül pedig a világbajnokság, ezúttal Las Vegas fényeibe viszi el az év legfontosabb eseményét a Psyonix november 9. és 11. között!

Az biztos, hogy sem a fejlesztők sem pedig mi nem fogunk unatkozni ezúttal sem; sok finomság lapul a Psyonix tarsolyában!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!