Dr Disrespect és Shroud nyerte meg az első CoD Blackout tournamentet

Dr Disrespect és Shroud nyerte meg az első CoD Blackout tournamentet

A verseny összdíjazása 20 ezer dollár volt, amiből a fent említett duo viheti haza a legnagyobb szeletet!

Az Activision Blizzard legújabb játéka, a CoD: Black Ops 4, azon belül is a battle royale műfajt erősítő mód, a Blackout, gőzerővel dübörög. A múlt hétvégén még a Fortnite-ot is képes volt megtekintett órákban letaszítani a trónról, ami nem véletlen, hiszen jelenleg mindenki ezt streameli!

A Fortnite múlt hétvégén már csak harmadik volt a Twitch nézettségi listáján

Két játék is beelőzte, a nemrég debütált CoD: Black Ops 4 igen sokat vert rá a számok tekintetében.

Nem kellett sokat várni arra sem, hogy az első versenyt megrendezzék belőle. A fejlesztők ugyan nem beszéltek még arról, hogy mennyire akarják kompetitív vonalra vinni a dolgot, de a Fortnite példáján is megtanultuk, hogy úgyis az érvényesül, amit a közösség akar. A verseny a Code Red nevet viselte, az összdíjazást pedig 20 ezer dollárban állapították meg! A lebonyolítása ismerős lesz azoknak, akik követték, vagy legalábbis hallottak már a KEEMSTAR nevéhez fűződő Friday Fortnite Tournamentről! Ezen az eseményen az aktuális két duot -akik megmérkőztek egymással-, beküldtek négy squad game-be, aki pedig több killel jött ki, az mehetett tovább.

Shroudéknak ez a formátum egyébként csöppet sem tetszett, szerintük értelmetlen, mivel nem egymás ellen kell megküzdenie a résztvevőknek!

Shroud és Dr Disrespect az esemény döntőjében még a Fortnite Skirmish-ek egyik házigazdájával CouRage-dzsel és társával TeePee-vel is találkozott, akiket persze a vesztes ágra küldtek! Végül a helyezések így alakultak:

  • 1. hely: Dr Disrespect és Shroud: 12 000 dollár
  • 2. hely: CouRage és TeePee: 5 ezer dollár
  • 3. hely: TSM Vix és Halifax: 3 ezer dollár

Ez a tournament egy jó példa volt arra, hogy ez a CoD is alkalmas lehet komolyabb versenyek szervezésére, természetesen mindenképp kelleni fog ehhez egy custom rendszer!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!