A kocka összekötötte magát az összes rúnával, már ma este érkezhet az esemény

A kocka összekötötte magát az összes rúnával, már ma este érkezhet az esemény

A rúnák kiemelkedtek a földből, a kocka pedig kiszívja az energiájukat, –de mi lesz ennek a vége?

Napokkal ezelőtt végre véget ért a szezon elejétől lebegő sziget útja, miután minden egyes rúnát aktivált.

Ekkor mindenki kicsit kétségek között megkérdezte, hogy vajon most mi történik majd a lassan már családtaggá váló kockával. Tegnap úgy döntött, hogy szépen lassan maga mellé szólítja a rúnákat, amik fel is emelkedtek hozzá.

Ezután viszont a hajnali órákban már újból aktiválta is őket, és elkezdte belőlük kiszívni az energiát.

Egyelőre még mindig nem tudjuk, hogy mi fog történni pontosan, de több teóriát is hallhattunk már, az egyikhez pedig időpontot is kaptunk. Ezen teória szerint ma este 10 óra fele (reméljük, ha tényleg lesz bármilyen esemény, akkor azt Twitteren bejelenti majd az Epic -a szerk.) az összes energiát kiszívja a kocka, ami után fellő a levegőbe. Az égbolt szépen lassan feketévé változik és az egész pályát ellepi a sötétség, –ahogy azt a hatodik szezon teaserjeiben is láthattuk.

Ez tökéletesen egybeüt azzal, hogy hamarosan itt a Halloween, –ahol mindenki az ijesztgetésre próbál nagy hangsúlyt fektetni–, a Fortnite világában pedig egy igazán sötét korszakot hozna el, ami lehet, hogy a látásunkat is korlátozná. Reméljük, legalább egy hasonló játékmódot kapunk majd, ha végül ennél egy kicsit gyengébb megoldást választ az Epic Games. Egyelőre tehát semmi nincs megerősítve, –de valami jelenleg is zajlik a szigeten, így érdemes ma este figyelni az Epic Games Twitterét, és minket is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!