Fortnitemares eseményt teaselt az Epic Games Twitteren

Fortnitemares eseményt teaselt az Epic Games Twitteren

Hamarosan érkezik a Halloween a Fortnite szigetre is?

A reggeli cikkünkben már olvashattátok, hogy akár ma este is történhet valami nagyon különleges esemény a Fortnite világában, mivel a reggeli órákban a kocka összekötötte magát a lebegő rúnákkal.

A kocka összekötötte magát az összes rúnával, már ma este érkezhet az esemény

A rúnák kiemelkedtek a földből, a kocka pedig kiszívja az energiájukat, -de mi lesz ennek a vége?

Különböző források szerint már időpont is van és magyar idő szerint körülbelül este 9-10 fele történik majd valami érdekes, többek szerint a kocka fellő az égboltba, ami aztán sötétbe borul. Ezt a teóriát támasztja alá a Fortnite Twitterre kirakott teaser kép is, amihez egy rövid mondóka is társult.

"Jelmezek és tánc, keress párt, légy bölcs. Lehetnek barátságosak, vagy akár álruhás szörnyek is."

Természetesen az angol verziója rímmel és sokkal jobban hangzik, mint a magyar, de a képen lévő kinézet sem árul el sokat arról, hogy mi történik pontosan és vajon ma, vagy Halloween fele érkezik valamilyen meglepetés. Sokaknak az angol szövegben szereplő Ghoul arra enged következtetni, hogy a Ghoul Trooper is visszatér a boltokba, lehet, hogy hasonlóan felújított verzióba, mint azt a Skull Trooper tette.

Egyelőre tehát még bőven kétségek közt vergődhetünk, de hamarosan szinte biztosan többet elárul majd nekünk az Epic Games, ha valami fontos történik a játékban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!