A Mana Wyrm nerf óta hússzorosára nőtt a Murlock Mage népszerűsége!

A Mana Wyrm nerf óta hússzorosára nőtt a Murlock Mage népszerűsége!

A kis békaemberek köré épült Mage egyelőre remekül teljesít a ladderen. 

A néhány nappal ezelőtt bevezetett nerfek ismét feje tetejére állították a Hearthstone világát, és a játékosbázis folyamatosan azon dolgozik, hogy pótolja a gyengített lapok által hagyott űrt. Sokan viszont szeretnének biztosra menni (köztük én is) és ezekben a zavaros időkben nem állnak neki nagyon craftolni, inkább megvárják a biztos befutó paklikat. Az élet persze nem áll meg, éppen ezért nemrég a figyelmetekbe ajánlottunk néhány olcsó paklit, amikket az óvatoskodók is nyugodtan összerakhatnak.

Öt olcsó pakli, amit érdemes összerakni a nerfek után

2000 dust alatt is lehet hatékony paklit építeni, csak egy jó alap kell hozzá. Mutatunk öt olcsó decket!

A nerfek legnagyobb vesztese egyébként minden bizonnyal a Mage kaszt, aminek a Tempo változata egy kulcsfigurát vesztett el a Mana Wyrm drágábbá tétele miatt. Korábban már spekuláltunk arról, mi válthatja fel az agresszív archetípust és Loemifar kollégám arra jutott elemzésében, hogy vagy marad minden a régiben csak a Fire Fly kerül be 1 dropnak, esetleg a pakli átalakul az Even mechanika köré, vagy jöhet a Murloc Mage, amivel Guiyze 71%-os győzelmi arányt produkálva Legend 22-ig jutott. Nos, első körben utóbbi deck tűnik a befutónak, ugyanis a HSReplay oldala szerint a Murloc Mage népszerűsége a hússzorosára nőtt a Wyrm nerf óta, amihez átlagosan 55% győzelmi arány társul. 

HSReplay.net on Twitter

Murloc Mage has seen a ~20x increase in popularity since the recent nerf to Mana Wyrm. Is this the future of aggressive mages? https://t.co/4XmGedYujn

Emlékeztetőül, a pakli ugye alapvetően a kis békaemberek köré épül és agresszív játékstílust követel, azonban lépéseinket jól meg kell gondolnunk és körbe kell játszanunk az olyan takarító kártyákat, mint a Defile, Swipe, vagy a Hellfire. Érdekesség, hogy csak a Stargazer Luna képviseli a Boosday Projectet a pakliban, minden más lap a korábbi kiegészítőkből származik. 


Kód: AAECAf0EAqLTAu72Ag6/AbsCxQPbA/4DlgXjBdAHpwidwgKxwgKGxALO7wLeggMA

Ti próbáltátok már egyébként a Murloc Mage-et, vagy találkoztatok már vele a meccseitek során? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!