Novemberre csúszik az Artifact bétája!

Novemberre csúszik az Artifact bétája!

Előzetesen arról volt szó, hogy októberben már indul a móka, most viszont nem a legjobb hírekkel szolgált a Valve.

Úgy volt, hogy még októberben kipróbálhatják az Artifactot azon szerencsések, akik valamilyen úton módon kulcshoz jutottak (TI8 jegy vagy PAX West révén). A zárt béta, ahogyan eddig továbbra is zajlik, szóval igyekszik a Valve tesztelni a szoftvert, viszont a többi játékost, akiknek azt mondták, hogy már ebben a hónapban belevethetik magukat, nem fogják beengedni a szerverekre. Sőt, november közepéig várniuk kell a sorukra, ugyanis csak kicsivel több, mint egy héttel a hivatalos megjelenés előtt tolhatják majd.

Ez a bejelentés november 19-ére tolja a béta megjelenését, persze azok után is zárt formátumban érhető majd el, mindössze több ember vehet benne részt. Előbb Wykrhm Reddy Twitter bejegyzése jelent meg róla, majd a Valve a hivatalos emaileket is kiküldte a kulccsal rendelkezőknek.

Pontos információ nincs, vajon lehet-e majd valahogyan még kulcsokat szerezni a bétához? Az a hír járja, hogy fennmaradó bétakulcsokat különböző közösségi média-oldalakon osztják ki, és elméletileg lehet majd jelentkezni is valamilyen formában, de ezek egyelőre nem megerősített információk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!