Tisztes helytállással zárták a magyarok a müncheni Icarace döntőt

Tisztes helytállással zárták a magyarok a müncheni Icarace döntőt

Egy igazán szűk területen sikerült maradandót alkotnia a delegációnak!

Nem olyan rég beszámoltunk arról, hogy a VR területén is igen speciálisnak számító Icaros versenyére is bejutott két honfitársunk, akik Münchenben csaphattak össze a világ többi Icaros képviselőjével! A versenyre összesen 66 jelentkező volt, a VRrehab játékosai pedig azon 12 csapat közé tartoztak, akik bejutottak az offline döntőbe.

Magyarokat is meghívtak egy müncheni VR versenyre

A terület igen különleges, még a VR versenyek között is egy érdekes képviselő!

A döntőt október 19-én rendezték meg, a virtuális repülő pilótafülkéjében pedig Pelyhe Ádám képviselte Magyarországot! A döntő sajnos nem hozott akkora sikereket, mint a selejtező, a magyar csapat a 12. helyen végzett, ám az élmény így is felejthetetlen volt számukra. Minden egyes verseny, minden egyes próbatétel egy életre hozzánk tesz valamit, és még ha nem is alakul minden úgy, ahogyan azt terveztük, a következő alkalommal már nagyobb tudással vágunk bele a dolgokba.

A következő Icarace verseny 2019 nyarán várható, természetesen Ádám és csapattársa, Pap Andrea azon is indulni fognak! Gratulálunk az elért eredményhez, nagy örömmel tölt el minket, hogy még ezen a speciális területen is meglobogtatták a magyar zászlót! A versenyről készített képeket az alábbi galériában tekinthetitek meg, érdemes!

UPDATE

Elkészült a VRrehab after movie-ja az eseményről.

ICAROS ICARACE HARD FALL FINALE from VRrehab on Vimeo.

Ha mélyebben érdekel ez a terület, és nem szeretnél lemaradni az aktualitásokról, akkor csatlakozz VR e-sport közösségünkhöz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!