Itt vannak az első Red Dead Redemption 2 értékelések

Itt vannak az első Red Dead Redemption 2 értékelések

Év játékát adta ki a Rockstar Games? Az biztos, hogy az első értékelések magukért beszélnek.

A Rockstar Games ismét belenyúlt a tutiba a Red Dead Redemption 2-vel. Az első értékelések alapján garantáltan ott lesz az "év játéka" jelöltek között és az sem lenne meglepetés, ha elhozná ezt a címet. Egyszerűen nem tud hibázni az amerikai fejlesztőcég.

A megjelenés már tényleg a küszöbön van, mivel október 26-án mindenki számára elérhető lesz a játék. A konzolosok már dörzsölhetik a tenyerüket, mert a játék PlayStation 4 és Xbox One támogatást kapott. A PC-sek csak az egyre másra felröppenő pletykákban bízhatnak, amik arról szólnak, hogy esetleg jövőre megjelenhet asztali számítógépekre ez a kiváló játék. A Rockstar Games egyelőre sehol sem erősítette meg, hogy tervben lenne a játék portolása. A vadnyugati kalandokat egyelőre tehát csak konzolon tudják átélni a játékosok, de a számok alapján csak ezért megéri beruházni a Sony vagy a Microsoft termékére.

A Metacriticen jelenleg 72 értékelés van fenn a PlayStation 4-es verzióról, abból 71 "pozitív" és csak egyetlen van, ami a "vegyes" kategóriába esik. Az Xbox One tulajdonosok is bizakodhatnak: 25 értékelésből, mind a 25 pozitív.

15 érdekesség, amit tudnod kell a Red Dead Redemption 2-ről

nkAAA | 18/10/08 20:39 Többször említettük nektek, hogy játékok szempontjából az év legdurvább hónapja lesz az október, hiszen sorra fognak megérkezni a sikervárományos alkotások. Eddig úgy néz ki, hogy bejöttek a számításaink, hiszen a Huzsi kollégánk által tesztelt Assassin's Creed Odyssey igencsak ütősre sikeredett, -de nem szabad elfeledkezünk a további játékokról sem, amik közül az egyik legígéretesebb a Rockstar gyermeke.

Ha a százalékokat nézzük a 97 vélemény alapján a 97 %-os átlagértékelés elképesztő. Több 100 százalékos értékelés van, mint nem 100 százalékos. Egyszerűen hihetetlen, hogy a Rockstar Games mennyire magas minőségben képes kiadni a játékait. Nem tucattermékekről van szó, hanem valódi mesterművekről és a Red Dead Redemption 2 kiváló példája annak, hogy a rengeteg munka és odafigyelés értő kezek között mit eredményezhet.

Szerintetek megkaptuk az év játékát?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!