Shroud és csapata nyerte a TwitchCon 250 ezer dollár összdíjazású Blackout versenyét!

Shroud és csapata nyerte a TwitchCon 250 ezer dollár összdíjazású Blackout versenyét!

A Doritos Bowl névre keresztelt megmérettetésen olyan sztárok is részt vettek, mint Ninja vagy DrLupo. 

Ezen a hétvégén rendezik a 2018-as TwitchCon-t a kaliforniai San Joséban, ahol a világ leghíresebb streamereivel találkozhatnak a rajongók. Természetesen az esemény programjában az e-sport is helyet kapott, itt kerül megrendezésre például a PUBG 300 ezer dollár összdíjazású Broadcaster Royale versenysorozatának döntője is, amiben hazánkat a közvetlenül meghívott TheVR Jani és bLYYY alkotta TygerOwl csapat képviseli.

TheVR Jani és bLYYY kiválóan szerepelt a Broadcaster Royale második napján is

A PUBG Corp. és a Twitch közösen szervezett versenyén igencsak jól teljesítenek a magyar játékosok.

Nos, a TwitchCon másik kiemelkedő versenyének középpontjában a Call of Duty széria Black Ops 4 epizódjának battle royale módja, a Blackout állt. A Doritos Bowl-ra keresztelt megmérettetésen négy sztárcsapat küzdött meg egymással, olyan kapitányok vezetése alatt mint Michael “Shroud” Grzesiek, Tyler “Ninja” Blevins,  Jack “CouRage” Dunlop és Ben “DrLupo” Lupo.  A verseny formátuma szerint az alakulatoknak négy órájuk volt minél több Blackout meccset nyerni, –és minden egyes killért, illetve helyezésért kapták a pontokat. 

Nos, Shroud és a csapatában lévő Justin “Just9n” Ortiz, Jake “ChocoTaco” Throop, és Chad Goff igencsak komolyan vette a versenyt és minden egyes meccsen szó szerint mészárlást rendeztek, amivel majdnem 500 pontot gyűjtöttek. A négyes ezzel toronymagasan nyerte a versenyt és a 100 ezer dolláros fődíjat, a második helyen CouRage csapata végzett és 75 ezret vihetett haza, a dobogó harmadik fokára pedig a Team Ninja kúszott fel, bezsebelve az 50 ezer dolláros nyereményt. Szerintetek egyébként a Blackout-nak lehet jövője az e-sportban? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!