Itt a Murloc Shaman, mert murloc deckből sosem elég!

Itt a Murloc Shaman, mert murloc deckből sosem elég!

Egyszerű stratégiák még egyszerűbb győzelmi feltétellel!

A legéletképesebb Mage pakli a standard ladderen a murlocok köré épül, és a legutóbbi vakmerő Murloc Warrior összeállítás után itt a class, ami annak idején az Un'Goro küldetésével épp a murloc vonatra nyert ingyen belépőt –bár külön érdekesség, hogy ebből a deckből hiányzik a quest–, így jöjjön a Murloc Shaman bemutató!

Ike's Murloc Shaman

Kód: AAECAaoIAtAHp+4CDuvCAtsDts0CsPAC8AeKgAORwQKdwgLFA6cIysMCscICkwnR4QIA

A Murloc Shaman az összecsapás korai szakában az elemental vonal legerősebb kombinációit fordíthatja előnyére, így nemcsak meglehetősen erőteljes fenyegetésekkel nyithat, de a Battlycry effektekkel a kezét is szépen feltöltheti. Az elementalok felejthetőek innentől kezdve, és szép lassan egyre nagyobb hangsúly tevődik a murloc vonalra, amikkel egyre kedvezőbb szinergiák mellett építheted ki a boardot.

Kulcslapok és fontos kellékek

A korai szakaszban a Flametongue Totem, később a Murloc Warleader, a Gentle Megasaur és a Fungalmancer biztosíthatják a tempóelőnyt –na meg persze a kedvezőbb cseréket–, és ha egy kicsit kontrollosabb a meccs, akkor Hagatha is jó szolgálatot tehet, de a legfőbb célod mindenképp az lesz, hogy a hősképességgel megtámogatott minionokkal bevidd a végső csapást a Bloodlust segítségével. E tekintetben fontos kiemelni, hogy a pakliban nem található olyan lap, amivel a Bloodlust azonnal a kezünkbe kerülhetne, –ezért rendkívül lényeges, hogy a kezdőkézből ne keverd vissza a deckbe, ha már van mellette alacsony mana költségű lény.

Összességében egy kifejezetten hatékony és olcsó összeállításról van szó, amivel a kezdő és haladó játékosok egyaránt megtalálhatják számításaikat, viszont nagyon sok függ a lapjárástól, –na meg persze a véletlen faktortól. Egyik körben talán ideális mana görbén játszhatjuk ki a lapokat, erős elemtalokat kapunk vagy épp top deckeljük a Bloodlustot, máskor pedig ennek épp az ellenkezője érzékelhető.

Próbáljátok ki, szerezzetek tapasztalatot és írjátok meg nekünk a véleményeteket!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!