A pletykák szerint 2019 novemberében érkezhet a WoW Classic! - Blizzcon 2018

A pletykák szerint 2019 novemberében érkezhet a WoW Classic! - Blizzcon 2018

A koreai forrás megbízható, de mivel csak pletykáról van szó, így semmit sem érdemes biztosra venni.

A héten végre elkezdődik a Blizzcon egyik –ha nem a legérdekesebb– szekciója, amikor is a fejlesztők elárulják nekünk, hogy mit terveznek a jövőben. Az évek alatt már megszokhattuk, hogy szép sorban végigmennek az összes általuk fejlesztett játékon, és persze a WoW sem maradhat ki. A tavalyi Blizzcon remekül sikerült, hisz egy régóta várt újdonságot, a WoW Classic-ot jelentette be a Blizzard, amit azóta is hatalmas érdeklődés követ. Idén valószínűleg nem várhatunk ekkora bejelentést, de november másodikáról harmadikára fordulván érdemes lesz a képernyő elég szegeződni, mivel egy 45 perces szegmensben 11:30-tól 00:15-ig a WoW jövőjéről is szó lesz. A pletykák szerint pedig jó pár dologról szeretne beszélni a Blizzard.

  • 8.1-es patch részletek
  • Feralas Warfront
  • Az összes faj Heritage Armorát leleplezik
  • Egy jótékonysági repülő polip mount
  • Blood Elf és Dranei kezdő zóna teljes átalakítása, hogy repülni is tudjunk benne
  • A Classic WoW 2019 novemberben érkezik és a PTR-ra 2019 májusában érkezik (A 2018-as dátum valószínűleg elírás)
  • A Classic WoW-ra is fel kell iratkozni

A fent említett pontokban van egy-két dolog, amit akár azonnal el is vethetünk, de először vegyük őket szépen sorjába:

8.1-es frissítés részletei

Azt már tudjuk, hogy a Tides of Vengeance, tehát a WoW 8.1-es frissítése a következő egy hónapban érkezik valamikor; pesszimista számítások szerint november végén, míg az optimisták inkább a Blizzcon utáni hetet mondják. Ettől függetlenül, aki az elmúlt egy hónapban követte az eseményeket, az tudhatja, hogy a Blizzard nem szokott sokat beszélni a legújabb tartalom frissítésről, mivel tényleg már csak hetek vannak hátra az érkezéséig. Pár szóban megejthetik, de külön szegmenst valószínűleg nem szánnak neki.

Feralas Warfront

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a következő Warfront Dark Shore-on lesz, és így már két helyen is harcolhatnak a frakciók, a BfA egyik legkülönlegesebb módjában. Épp ezért, már el is vethetnénk ezt a pletykát, de könnyedén előfordulhat, hogy a fejlesztők már most bejelentik a harmadikat, hogy kicsit fenntartsák az érdeklődést a Warfrontokkal kapcsolatban, ami a közösség egy részének nem igazán tetszett.

A következőben három pontot összevonom, hisz a Heritage Armorok, a jótékonysági mount és a Blood Elf/Draenei kezdő átgondolása mind megtörténhet, ezek tűnnek a szivárogtató legstabilabb pontjainak.

Classic WoW

A pletykák fénypontja egyértelműen a Classic WoW megjelenésének bejelentése, miszerint a 2019-es Blizzcon után érkezik meg a sokak által várt Vanilla élmény. Egy korábbi cikkünkben már átnéztük, hogy milyen frissítésen fut majd a Classic WoW, aminek a demóját november 2-től kipróbálhatjuk.

Időkorláttal érkezik a WoW Classic demója!

Elsőre nagyon rosszul hangzik, de ez egy logikus lépés a Blizzard részéről.

A PTR-on már tavasztól elérhető lesz –már ha hihetünk a szivárogtatónak–, emellett pedig ugyanúgy fel kell iratkoznunk a Classic-ra, ha játszani szeretnénk vele. Ez a rendszer tökéletesen működik 15 éve a Blizzardnak, így ezen sem lepődnénk meg. Kíváncsian várjuk, hogy végül mennyire lesznek igazak a pletykák, addig is viszont mindenki kezelje helyén a fent olvasottakat, a Blizzconon úgyis minden kiderül majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!