"Nem akarjuk, hogy túl drága deckek legyenek a játékban" - Valve

Az igazság az, hogy egyre kíváncsibb a rajongótábor, hogy mi fog ebből kisülni.

A Valve Dota 2 világán alapuló új kártyajátéka, az Artifact továbbra is nagy várakozásnak örvend, és bizony a játék a hivatalos béta megjelenése előtt még mindig nagy kérdéseket vet fel a közösségen belül. Egy új PC Gamer interjúban az egyik tervezővel, Skaff Eliassal beszélgettek, aki kijelentette, hogy a különböző paklikhoz a játékosok ésszerű áron juthatnának majd hozzá.

Állítása szerint a Valve nem akarná azt, hogy túl drága deckek legyenek a játékban, de abban az esetben, ha egyes paklik mégis durva összegbe kerülnének, akkor dolgoznak azon, hogy több lehetőségünk is legyen.

"Ha mégis összejön egy nagyon drága deck, akkor legyen mellé 10 olcsó is. Azt akarjuk, hogy ésszerű pénzekért lehessen beszerezni az emberek számára ezeket a lapokat és paklikat. Egyáltalán nem szeretnénk, hogy minden deck 500 dollár legyen és ez nem is fog megtörténni."

Azt is megemlíti, hogy a common lapok nagyon hasznosak lehetnek különböző deckekben. Mivel sokkal több lesz belőlük, olcsóbban lehet hozzájuk jutni, –sőt, szinte lehetetlen, hogy ezeknek a kártyáknak idővel felmenjen az áruk.

A Valve elgondolása szerint a játékuk legnagyobb kihívója a Hearthstone lesz, amiben ugyanúgy vannak olcsóbb és drágább paklik. Ráadásul a Steam segítségével az Artifactban sokkal egyszerűbben lehet adni venni a lapokat:

"A piacon bármikor eladhatod a kártyáidat, hiszen dönthetsz úgy, hogy megpróbálsz egy másik típusú decket. Arról is biztosítunk mindenkit, hogy az Artifactban lesz Card Tracker, szóval nem kell különböző programokat beszerezni hozzá."

Az Artifact PC-re november 28-án érkezik 20 dolláros áron a Steamen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!