Így vedd könnyedén a Fallout 76 bétáját!

Így vedd könnyedén a Fallout 76 bétáját!

Ezekkel a tippekkel sokkal sikeresebb lehetsz.   

A legtöbb fanatikus rajongó már tudja, hogy a méltán népszerű széria előző részeihez viszonyítva eléggé más játékot fogunk kapni most novemberben, ami a franchise első darabjaként online elemekkel kedveskedik nekünk és lényegesen keményebb kihívások elé állít minket. Éppen ezért összeszedtünk nektek pár tippet, hogy már a béta alatt könnyebben vegyétek az elétek gördülő akadályokat. 


1.) Fedezd fel a Vault-ot!

Ahelyett, hogy villámgyorsan kirongyolnál a felszínre, érdemes inkább alaposan körbenézned a Vault-ban, ahol már –az új funkciónak hála– a többi játékossal is interakcióba léphetsz. Fordíts kellő időt az összes rész alapos átnézésére, hiszen így nem kevés tárgyat, utánpótlást és egyéb hasznos cuccot szerezhetsz magadnak. 

2.) A sztoriküldetések jót tesznek neked


A Fallout 76 a játékosokat képbehozó tutorial rendszerben is újít, hiszen ezúttal a kinti világban fogjuk megtanulni a játék alapjait. Ebben lesznek nagy segítségünkre a sztoriküldetések, amik során számtalan fegyvert és egyéb ellátmányt szerezhetünk magunknak, amik egytől egyig alkalmasabbá tesznek minket az amúgy egyáltalán nem könnyen kivitelezhető túlélésre. 


3.) Lépj ki a komfortzónádból!

A legújabb részben is a karaktered felfejlesztése, megerősítése lesz a kulcsfeladat, viszont ez ezúttal jóval több időt fog igénybe venni, mint az előző epizódokban. Ráadásul olyan dolgokat is meg kell majd tenned a túlélés érdekében, amiket más játékokban eddig még nem láthattál, vagy legalábbis nem ilyen szélsőséges formában. 

4.) Mindig mondtuk, hogy különleges vagy


Amint elkezded megugrani a különböző fejlődési szinteket, úgy fogod megkapni a SPECIAL pontokat és az új Perk Cardokat, amiktől karaktered sokkal combosabb lehet. Érdemes azonban megfontolni a pontelosztásokat, hiszen a SPECIAL-nél ez végleges lesz, viszont a perkeknél nyugodtan lehet őket variálni, mint anno pl. a legendás Dishonored-ben. 


5.) Kell egy csapat!

Tudjuk jól, hogy a régi berögződések miatt sokan szeretnének magányos farkasként belevágni a hatalmas történetbe, –de nem szabad elfelejteni, hogy számtalan előnye van annak, ha beveszünk másokat magunk mellé, vagy csatlakozunk valaki(k)hez. Lesznek ugyanis olyan kemény feladatok, ahol a csapaton belüli hatékony kommunikációval lényegesen könnyebben tudtok megbirkózni az adott kihívással, jóval kevesebb erőforrást kell így elhasználni és az utazás is rendkívül gyors lesz.

6.) Gyűjtögetés, gyűjtögetés, gyűjtögetés!


Sosem szabad elfelejtened, hogy egy posztapokaliptikus világban vagy, ahol szinte bárminek hasznát veheted. Ráadásul mivel a crafting rendszer jóval több dologra terjed már ki, ezért a legkülönfélébb összegyűjtött cuccokat is lebonthatod egyszerű nyersanyagokra, amikből aztán új fegyvereket, armorokat és egyéb tárgyakat hozhatsz létre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!