Idén ezekre a sikervárományos játékokra kell odafigyelned!

Idén ezekre a sikervárományos játékokra kell odafigyelned!

Elő a naptárakat, isteni címek érkeznek!  

Komolyan azt hitted, hogy a Far Cry 5, az Assassin's Creed Odyssey, a God of War, a Spider-Man és a Red Dead Redemption 2 után már semmi jó játék nem fog már kijönni az idén? Akkor eléggé nagy tévedésben voltál ezidáig, hiszen PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra egyaránt fognak még 2018-ban zseniális címek megjelenni. Össze is szedtük, hogy pontosan mik azok!

1.) Call of Cthulhu (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) - október 30. 

Őrületesen jó játéknak néz ki a Call of Cthulhu

Őrületesen jó játéknak néz ki a Call of Cthulhu, amit most be is mutatunk Nektek!

Ha szeretitek azokat a játékokat, amiket egyedül este a sötétben csak a legbátrabbak mernek végigjátszani, akkor a Call of Cthulhu kiváló választás lehet. A fejlesztők ígérete szerint teljes mértékben ki fogja meríteni a pszichológiai horror fogalmát, de lesznek benne nyomozással, lopakodással és izgalmas harcokkal tarkított pillanatok is. Félőseknek felnőtt pelenka használata kötelező!

2.) Spyro Reignited Trilogy (PlayStation 4, XBOX ONE) - november 13. 

Novemberben visszatér kedvenc sárkányunk, Spyro!

Hamarosan kiderül, hogy mennyire időtálló a klasszikus játékmenet.

Pontosan tudjuk, hogy akármennyire is zseniális a Rayman és az összes hasonló kaliberű platformer játék, azért egy idő után ezekre is rá lehet unni. Éppen ezért örültünk neki, hogy a Spyro huszadik évfordulójára egy olyan különleges változatot kapunk, ami az első három részt felújítva és kibővítve hozza el nekünk, –ráadásul a megszokotthoz képest lényegesen nyomottabb áron. 

3.) Hitman 2 (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) - november 13. 

Novemberben ismét bérgyilkosnak állunk

Jön ugyanis a Hitman 2, amit azt jelenti, hogy kreatív gyilkosságokból biztosan nem lesz hiány.

A rajongók nyomására a korábbi résznél használt, epizódokkal operáló rendszer megy szépen a kukába, helyette viszont megkapjuk azt a Hitman játékot, ami az eddigi leginkább valósághű világot ígéri, ahol csak kreativitásunk szab határt a tökéletes gyilkosság elkövetésének. Ehhez kapunk hat teljesen új helyszínt, vadiúj kütyüket és még egy jóféle Sniper Assassin játékmódot is.

4.) Fallout 76 (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) - november 14. 

"War, war never Changes" - egyre többet tudunk a Fallout 76-ról

Ben | 18/08/20 15:24. Azt még senki nem tudja, hogy a Fallout Muliplayer játékát hogy fogadja a közönség. De ismerve az eddigi részek sikerét, hatalmas potenciál van benne. De lássuk, mi az amit eddig tudunk. A Fallout ma a gamer világ egyik talán legismertebb sorozata.

Sokat elmond a Fallout 76-ól az a tény, hogy amint megjelenik, a szerkesztőségünk nem lesz napokig elérhető. Ezúttal egy, 2102-ben játszódó előzményjátékot fogunk kapni, ahol egy akkora univerzumot fogunk kapni, mint a Fallout negyedik részéé 16-szor (!) megszorozva. A nyílt világ marad, ami meg lesz alaposan pakolva izgalmas küldetésekkel, –és ha szeretnénk, akkor ismerőseink is csatlakozhatnak hozzánk, illetve más játékosok ellen is kipróbálhatjuk magunkat. 

5.) Battlefield V (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) - november 20. 

Játszd a lehető leghamarabb a Battlefield V-ot!

A készítők elárulták, hogy hogyan kerülhetünk a legelsők közé.

Bár a borús fellegek szépen összegyűltek a Battlefield V fejlesztői fölött, azért még mindig tudunk bízni abban, hogy egy izgalmas és hosszú távon is kikapcsolódást nyújtó játékot fogunk kapni. A béta után úgy éreztük, hogy igencsak felemás lett a DICE által garantált élmény, de a srác több ponton is változtatni fognak annak érdekében, hogy minél kecsegtetőbb második világháborús lövöldét rittyentsenek össze, ami ráadásul folyamatosan kap majd újabb tartalmakat. 

6.) Darksiders 3 (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) - november 27. 

November egyik kellemes meglepetése lehet a Darksiders 3

November egyik kellemes meglepetése lehet a Darksiders 3, amit be is mutatunk nektek!

Jól esne már egy brutális hack and slash? Akkor érdemes egy pillantást vetned a Darksiders 3-ra, ami egyedülálló –bár nem meglepő módon– női főszereplővel fog operálni, aki mágiával és veszedelmes ostorral rak rendet az életére törő ocsmányságok között. Emellé kapunk izgalmas bossharcokat, érdekes szerepjátékos elemeket és kellemesnek mondható 15 órás játékidőt is. 

7.) Just Cause 4 (PC, PlayStation 4, XBOX ONE) - december 4. 

Kellemes decemberi ajándéknak ígérkezik a Just Cause 4

Egyre többet tudunk meg a Mikulás előtt debütáló játékról.

Robbanások, rombolások és őrültebbnél őrültebb megmozdulások várnak a Just Cause 4-ben, ahol a főszerepben a jó öreg Rico Rodriguez fog visszatérni, hogy megleckéztesse a Black Hand bandát és annak vezetőjét, Gabriela Moralest. Ízig-vérig nyílt világú kalandban lesz így részünk, ahol fegyverekből, járművekből és adrenalindús pillanatokból biztosan nem lesz hiány. Hát kell ennél több?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!