Játszd a lehető leghamarabb a Battlefield V-ot!

Játszd a lehető leghamarabb a Battlefield V-ot!

A készítők elárulták, hogy hogyan kerülhetünk a legelsők közé.  

Ahogy közeledünk a Battlefield V megjelenéséhez, úgy adagolják nekünk a készítők az újabbnál újabb információkat: nemrégiben ugyanis megkaptuk az egyjátékos mód zseniális előzetesét, kiderült, hogy mivel kárpótolják a játék előrendelőit és sajnálatos módon arra is fény derült, hogy a battle royale módra egészen márciusig várni kell. Most pedig azt osztották meg velünk, hogy mit kell tennünk ahhoz, ha szeretnénk az elsők közt kipróbálni a Battlefield V második világháborús küzdelmeit.


Azt a legtöbben már tudják, hogy a legújabb Battlefield rész hivatalosan november 20-án fog PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re megjelenni, –viszont azok, akik igazán szemfülesek, azok már 11 nappal korábban belevághatnak. Mivel egyszerre több platformon is megjelenik a játék, ezért a fejlesztőcsapat összeszedte, hogy platformokra bontva mit kell tennünk azért, hogy az első pillanatoktól kezdve játszhassunk. 

A PC-játékosoknak viszonylag egyszerű dolguk lesz, ha szeretnék már november 9-én letesztelni a Battlefield V teljes verzióját, hiszen csupán egy –általunk is előszeretettel emlegetett– Origin Access Premier előfizetésre lesz szükségük, amit 15 eurós havi díjért, vagy 100 eurós éves díj ellenében vehetnek igénybe. Így nem csak az Electronic Arts közeljövőben érkező játékait fogják megkapni mindaddig, amíg él az előfizetésük, hanem a Battlefield V Deluxe Edition-t is, ami rengeteg játékon belüli extrát ad az alapjáték mellé.

Természetesen dönthetünk úgy is, hogy november 9-étől csak beleszagolunk egy picit a játékba: ilyenkor érdemes a 10 órás Trial változatot letöltenünk, amihez már a kisebb –3 eurós Origin Access Basic előfizetés is elegendő lesz. Ezáltal az összes többjátékos mód és pálya elérhetővé válik, valamint a Prologue és az Under No Flag névre hallgató egyjátékos küldetést is. Ha pedig úgy döntünk, hogy beruházunk a Battlefield V-ra, akkor ezt 10%-os kedvezménnyel tehetjük meg. 


Persze, mindezek előtt azért nem árt lecsekkolni, hogy a rendelkezésre álló konfigunk mégis mennyire felel meg a játék által támasztott hardverkövetelményeknek, ami köztünk szólva egyáltalán nem lett annyira vészes. 

MINIMUM GÉPIGÉNY

OS: 64 bites Windows 7/8.1/10
CPU: AMD FX-3650, vagy Intel i5 6600K
GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB, vagy NVIDIA GeForce GTX 660 2GB
RAM: 8GB
HDD: 50GB

AJÁNLOTT GÉPIGÉNY

OS: 64 bites Windows 10
CPU: AMD FX 8350, vagy Intel i7 4790
GPU: AMD Radeon RX 480 4GB, vagy NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
RAM: 16GB
HDD: 50GB


Ha a gépünk megvan hozzá és beérjük későbbi időponttal is, akkor választhatjuk azt az opciót is, hogy előrendeljük a Battlefield V Deluxe Edition-t, amivel így leghamarabb november 15-én csöppenhetünk bele a játékba. Bár ebben az esetben 80 eurónak megfelelő forintot kell kifizetnünk, miközben az alapváltozat 60 eurót kóstál, –viszont utóbbinál "csak" november 20-án kezdhetünk bele a legújabb Battlefield epizódba. 

A konzolosok se maradnak hamarabbi lehetőségek nélkül, azonban –mivel PlayStation 4-en nincsen Origin Access–, ezért a Sony-s konzoltulajok legelőször november 15-én juthatnak hozzá a játékhoz, ha előrendelik a Deluxe változatot, a sztenderd verzió esetén pedig náluk is november 20-án lesz a premier. Ellenben XBOX ONE-on már november 9-től nyüstölhető a játék éppen úgy, mint a PC-s változat esetén.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!