A DICE kárpótolja a Battlefield V előrendelőit

Reméljük, hogy más fejlesztőcsapatok is példát vesznek róluk.   

Még augusztus végén kaptuk a szomorú hírt, hogy a Battlefield V készítői október 19-ről végül november 20-ra csúsztatták a legújabb rész megjelenésének időpontját, ami elmondásuk szerint pont elég időtöbbletet ad arra, hogy egy lényegesen jobb végeredménnyel örvendeztethessék meg a rajongókat. Az elmúlt időszak eseményeit nézve úgy fest, hogy ez akár össze is jöhet nekik, hiszen érdekes karakterosztályokkal és izgalmas tűzharcokkal érkezik a Battlefield V, ami legutóbb egy impozáns előzetest is kapott. 


A srácoknak össze is kell szedniük magukat, mivel hatalmas baklövések tarkították a premierig tartó időszakot, ráadásul a legnagyobb versenytársnak számító Call of Duty: Black Ops 4 is tarolt a kasszáknál már a megjelenést követően első három napban. A DICE azonban nem feledkezik meg azokról a játékosokról sem, akik már a Battlefield V bejelentése után rohamtempóban rendelték elő a játékot, ezért ők egy apró ajándékban részesülnek. 

Ez pedig nem lesz más, mint egy, a szövetséges katonák által előszeretettel viselt sisakvalamint egy olyan embléma, amit fegyverre és bármilyen járműre fel lehet majd pakolni. Szerencsére ezt –egy egyszerű bejelentkezés után– nem csak az előrendelők kapják meg, hanem azok a játékosok is, akik az első héten veszik meg a játékot.

Ugyanakkor nemrégiben azt is elárulták, hogy az egyjátékos kampányban az egyik misszió alatt egy német katonát fogunk majd irányítani, aki Tigris tankkal manőverezve fogja megtapasztalni a háború értelmetlenségét. Utólag viszont ki is egészítették a srácok, hogy –a pletykákkal ellentétben– nem egy náci katona lesz ez a szereplő, ami azért elég merész húzás lett volna, főleg a Battlefield V első előzetesének fényében.


Az meg már csak hab a tortán, hogy az alapjáték megjelenése után érkező DLC-k közül csupán egy fogja bővíteni az egyjátékos szekciót, míg az összes többi a többjátékos küzdelmekre fókuszál. Így a Battlefield V novemberben három War Story-t hoz magával, majd decemberben kapjuk meg a negyedik single történetet. 

Ne feledjétek, hogy már kevesebb mint 1 hónap van a Battlefield V megjelenéséig, ami november 20-án PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra egyaránt megérkezik. Ha a lehető legolcsóbban szeretnétek belekóstolni a második világháborús kalandba, akkor az Origin Access Premier-t ajánljuk nektek, hiszen így 15 euró kicsengetése után "megkapjátok" egy hónapra a játékot, amíg él az előfizetésetek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!