A Black Ops 4 több mint 500 millió dollárt hozott az első három napban

A Black Ops 4 több mint 500 millió dollárt hozott az első három napban

Az Activision számítása bejött: a játékot viszik mint a cukrot. 

Az előző héten érkezett Call of Duty: Black Ops 4 szó szerint letarolta a gamereket és hatalmas népszerűségnek örvend az egész világon. A játék természetesen a Twitch-en is sikert sikerre halmoz: előző hétvégén például többen nézték, mint a gigászi Fortnite-ot. 

A Fortnite múlt hétvégén már csak harmadik volt a Twitch nézettségi listáján

Két játék is beelőzte, a nemrég debütált CoD: Black Ops 4 igen sokat vert rá a számok tekintetében.

A Black Ops 4 egyébként nem csak a Twitch-en rendkívül népszerű, hanem a kasszáknál is: pár napja ugyanis az Activision bejelentette, hogy a játék házon belüli rekordot állított fel az első napos online eladások tekintetében. Nos, nemrég a stúdió újabb sajtóközleményt adott ki és megosztották a világgal, hogy a Black Ops 4 500 millió dollárt hozott a nyitóhétvégéje során. Mindemellett további adatokat is közöltek, melyek szerint a játék első három napja rekordot döntött a pillanatnyi és átlag játékosszám, továbbá a lejátszott órák tekintetében is az aktuális konzol generáción. 

Érdekesség, hogy a Black Ops 4 szakított a korábbi hagyományokkal és nem rendelkezik egyjátékos móddal, –a hangsúlyt inkább a multiplayer, a zombi, illetve a battle royale-ra rakták a fejlesztők. Ez első körben rengeteg rajongót kiakasztott, azonban a bevétel láttán megérte kockázatot vállalni. A sikerhez egyébként véleményünk szerint az is hozzájárult, hogy az Activision rendkívül jól időzített, mivel a nagy rivális Battlefield V csak jövő hónapban érkezik, a PUBG pedig éppen mélyrepülésben van a 22-es frissítés okozta káosztól. 

Nektek egyébként melyik játékmódja jött be legjobban a Black Ops 4-nek? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!