Zseniális előzetest kapott a Battlefield V egyjátékos kampánya

Zseniális előzetest kapott a Battlefield V egyjátékos kampánya

Ami miatt sokkal nehezebb lesz kivárni a novemberi megjelenést. 

Az elmúlt időszakban viszonylagos nyugalom volt a Battlefield V háza táján, hiszen az érdekesnek tűnő karakterosztályok és a részletezett tűzharcok mellett mást nemigen láthattunk a játék készítőitől. Most viszont begyújtották a rakétákat, hogy egy rendkívül hangulatos előzetesben győzzenek meg minket arról, hogy annak is érdemes beruháznia a legújabb részre, aki még igazán tud rajongani az egyjátékos kampányokért. 


Nekik jön ugyanis a War Stories, ami –ahogy a fenti előzetesből is kiderül– rengeteg szereplővel és változatos helyszínekkel fog érkezni, miközben a fejlesztők ígérete szerint igazán egyedi történetet ismerhetünk majd meg a különböző karaktereken keresztül. Egyre inkább úgy néz ki, hogy a DICE megpróbálja kijavítani a korábbi baklövéseit, –de az továbbra is kérdés, hogy a nagy riválisnak számító Call of Duty: Black Ops 4-hez viszonyítva hogyan fognak teljesíteni. 

Szerencsére erre már nem is kell sokat várni, hiszen november 20-án PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re egyaránt megjelenik a Battlefield V. Aki pedig nem szeretne 60 eurót leperkálni érte, az az Origin Access Premier segítségével is kipróbálhatja a játékot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!