Később jön a Battlefield V battle royale módja

Később jön a Battlefield V battle royale módja

Egy emberként sírnak most fel a műfaj kedvelői. 

Úgy néz ki, hogy a DICE egyáltalán nem akarja megkönnyíteni a dolgunkat. Legutóbb még pont arról meséltünk nektek, hogy milyen szépen cseperedik a Battlefield V, aminek előrendelői kapnak egy kis kárpótlást is, erre egy újabb szomorú hírt jelentettek be, ami valószínűleg igencsak kellemetlen hatással lesz a fejlesztőcsapat megítélésére és a kiadó részvényeire. Ráadásul ugye pont azért tolták el a megjelenést, hogy minél tökéletesebb és kerekebb játékot kaphassunk, erre most bejelentik, hogy bizonyos részeket csak a megjelenési utáni hónapokban fogunk megkapni. 


A legfrissebb bejelentés szerint ugyanis a Battlefield V battle royale módjának számító Firestorm-ot leghamarabb csak jövő márciusban fogjuk megkapni, de az eddigi ígérgetések fényében valószínűleg jobb lesz rugalmasabban hozzáállni a beígért időponthoz. Azért is különösen nagy baklövés ez, mivel a műfaj továbbra is rendkívül népszerű, éppen ezért sokan talán pont emiatt tettek volna egy próbát a Battlefield legújabb részével, ami így egy "kicsit" még várat magára. 

Többek közt az is kiderült, hogy decembertől kezdve folyamatosan újabb tartalmakat fognak jönni: abban a hónapban egy belgiumi helyszín, egy gyakorló mód és a járművek testreszabási lehetősége érkezik, majd január és március között jön a Rush mód, a Squad Conquest, a Combined Arms és a Grand Operation is. Márciusban meg végre megkapjuk a várva várt battle royale módot, egy görögországi térképet és egy újabb Combined Arms küldetést is. Már, ha minden úgy alakul, ahogy a srácok tervezték.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!