November egyik kellemes meglepetése lehet a Darksiders 3

November egyik kellemes meglepetése lehet a Darksiders 3

Fury senkit sem fog kímélni!... 

Még július végén meséltünk nektek először a Darksiders következő epizódjáról, ami hat év elteltével egy vadiúj történettel örvendezteti meg a széria rajongóit. Ráadásul már nem is kell olyan sokat várni rá, hiszen november 27-én PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra egyaránt megjelenik. Nézzük is meg, hogy mivel vár minket a legújabb epizód!


Az eszméletlen kaszabolások szerelmesei ismét fellélegezhetnek, hiszen a Darksiders 3 műfaját tekintve hack and slash, méghozzá a brutálisabb fajtából. A játék főszereplője Fury, aki rettegett ostorával és a mágia segítségével próbálja meg jobb belátásra bírni a Hét Főbűnt megtestesítő szörnyetegeket. 

Így már biztos, hogy hentelésekből és izgalmas bossharcokból biztosan nem lesz hiány, –ahogy különböző platformer kihívásokban sem–, bár valószínűleg nem ezek fognak minket a leginkább megizzasztani. Külön öröm, hogy a szerepjátékos vonalra is ráfeküdtek a játék fejlesztői, aminek hála karakterünket tetszőleges irányba fejleszthetjük, miközben temérdek az adott stílushoz illeszkedő képességet oldunk fel. 


Nemrégiben azt is megtudtuk, hogy a Gunfire Games gondozásában készülő játék a megjelenést követően 2 DLC-vel is fog gazdagodni, amikért valószínűleg érdemes lesz beruházni a játék speciálisabb változatára. Az első kiegészítő a The Crucible nevet kapta, és a fejlesztők elmondása szerint harci képességeinket egy vadiúj helyszínen fogja próbára tenni, ahol ha heltyállunk újdonsült jutalmak üthetik a mancsunkat. 

Ezután fogjuk megkapni a Keepers of the Void DLC-t, ahol Serpent Holes-ba látogatunk el, hogy egy ősi fenyegetéssel, –valamint rengeteg új ellenféllel– leszámolva még jobban feltápolhassuk kedvenc karakterünket. Sajnos megjelenési dátumot egyik DLC esetén sem kaptunk, de az szinte biztos, hogy csak jövőre fognak megérkezni. 


Jó hír viszont, hogy a végigjátszás akár több mint 15 óra is lehet az alapváltozat esetében –ami manapság már viszonylag kellemesnek mondható–, valamint az is örvendetes, hogy a játék igencsak baráti gépigényt kapott, ugyanis minimumon i5-2400 és 2GB VRAM-mal rendelkező videókártyával is simán elfut. November 27-én pedig ki is derül, hogy pontosan mennyire!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!