A Bethesda Launcher nem Pip-Boy, ne nyomkodd! - Nagy hibával indult a Fallout 76 PC-s tesztje

A Bethesda Launcher nem Pip-Boy, ne nyomkodd! - Nagy hibával indult a Fallout 76 PC-s tesztje

Szóltak, hogy lesznek bugok, de azért arra senki sem számított, hogy a kattingatástól fagy majd ki a kliens.

Nyakunkon a Fallout széria legújabb részének a megjelenése, a marketingesek munkájától fűtött hype vonat is az utolsó kilométereket rója, és végre a PC-s játékosok is belekóstolhattak a játék B.E.T.A. verziójába. Ma hajnalban volt az első B.E.T.A. időpont, a start azonban nem sikerült túl fényesen, többeknek okozott fejfájást a játék letöltése és elindítása, sokan le is maradtak róla.

chat

Már az többeknél gondot okozott, hogy a hivatalos B.E.T.A. elérés időpontja éjfél és hajnali 4 óra között volt, ezzel szemben a Bethesda Launcher este 10 órás időpontot mutatott. Mindez persze csak a kisebbik gond volt, az igazi problémák a játék előtöltésénél kezdődtek. Rengeteg felhasználó jelezte, hogy a közel 50 GB-os letöltést, ha szüneteltették nem lehetett folytatni a már letöltött adatmennyiségtől, elölről kellett kezdeni. Továbbá a Launcher is hibás volt, mivel a letöltés után is volt, hogy leállt a működése, újraindult, lefagyott és a teljesen letöltött Fallout 76 B.E.T.A. törlődött a gépről, megint csak lehetett elölről kezdeni a letöltést.

A Bethesda tudva a problémáról elnézést kért a játékosoktól és a holnap esti B.E.T.A. hozzáférés időpontját meghosszabbították. A hiba okát még kutatják, és persze előre szóltak, hogy pontosan az ilyen kellemetlenségek kiszűrésére van a B.E.T.A., de azért ilyen mértékű gondokra nem sokan számítottak. Az elkövetkező három napban tudjátok még kipróbálni a játékot, már amennyiben előrendeltétek azt, addig is ajánlom nkAAA társam tollából született cikkét, amiben érdekes tippeket olvashattok a Fallout 76 BETA játékmenetével kapcsolatban, és az élőszereplős előzetes is eléggé hozza a Fallout hangulatot.

Fallout 76 bétateszt időpontjai:

  • november 1. csütörtök, 19:00 - 4:00
  • november 3. szombat, 22:00 - 2:00
  • november 4. vasárnap, 20:00 - 3:00

Kövess Minket!