Hétvégén a beépített Tournament rendszerrel rendezik meg az első Artifact versenyt!

Hétvégén a beépített Tournament rendszerrel rendezik meg az első Artifact versenyt!

Egy nagy újdonságot még a béta előtt megmutat nekünk a Valve.

A Valve a napokban bejelentette, hogy az első megmérettetés az új kártyajátékukat illetően az Artifact Preview Tournament névre hallgat, mely tulajdonképpen a béta és a teljes verzió megjelenése előtti főpróbának is felfogható. A versenyen 128 játékos vesz részt, a nyereményalap pedig 10 ezer dollár. A tornát november 10-én, szombaton és november 11-én vasárnap bonyolítják le.

A Beyond The Summit által szervezett első hivatalos Artifact torna közvetítése a SteamTV-n lesz látható. Az első nap svájci rendszerben küzdenek meg a játékosok, vasárnap pedig a legjobb 8 marad már csak talpon, akik folytathatják az egyeneses kieséses ágrajzon. Az esemény all-draft módban zajlik majd, ez azt jelenti, hogy a játék bizonyos számú lapot ad az indulóknak, melyekből nekik kell kiválasztaniuk a paklijukat és a torna végéig azzal kell helyt állniuk.

A verseny különlegessége, hogy most láthatjuk először akcióban a beépített Tournament Systemet, –ennek köszönhetően pedig semmilyen külső programot vagy weboldalt nem kell igénybe venni a szervezőknek a lebonyolítást illetően. Ez a funckió egyébként a november 28-i teljes verzióban is benne lesz majd, tehát mindenki számára alapból elérhető dologról van szó.

A végére pedig itt egy Draft meccs, így mindenki láthatja hogyan is néz ki akció közben:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!