A rájátszásokkal folytatódik az MNEB LoL versenye

A rájátszásokkal folytatódik az MNEB LoL versenye

16 csapattal folytatódik az MNEB LoL versenyének rájátszása. Összefoglaljuk a selejtezőket!

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends versenyének selejtezői hivatalosan is befejeződtek. A négy kvalifikáció legjobb 16 csapata a rájátszásban folytatja a küzdelmeket november 10-én, ahonnan a top csapatoknak egyenes út vezet a jövő évi ligába.

I. selejtező

Az első kvalira 40 csapat nevezett be, de végül csak a legjobb négy örülhetett. A nagy nevekből nem volt hiány, ezért a kevésbé ismert csapatoknak nem volt igazán esélyük a továbbjutó helyek elcsípésére.

Továbbjutott: Wonder Stag e-Sports, Afterglow Esports Club, daninak a pici füle, Team Horizon Reapers

II. selejtező

43 csapattal rajtolt el a második selejtező, ahol ismét izgalmas küzdelmekre volt kilátás. A Riot szerveri itt sem engedték, hogy spectate-elni lehessen a meccseket, ezért ezen a hétvégén közvetítés nélkül maradtatok.

Továbbjutott: Team Fox, HIRO Pénze Fölötti Élőlényei, WiLD by Lagardère Sports, Team Plague

III. selejtező

A harmadik kvalifikáció előtt volt hat napjuk pihenni csapatoknak, ami alatt felfrissülhettek és új taktikákat gyakorolhattak. A lelkesedés továbbra is kitartott, és 41 csapattal kezdődött el a harmadik felvonás.

Továbbjutott: Fizetett Játékoschok, Random 5, Gamer Gentlemen, RIFT eSports

IV. selejtező

Az utolsó alkalomra végre a Twitchen is lehetett követni az eseményeket. 43 csapat a selejtezősorozaton utoljára belépett a kliensbe, az elődöntőig azonban csak a legjobb csapatok jutottak el.

Továbbjutott: CutlerSharkDragon Team, Titanium Cloud eSports, open mid, Kopi nem valami jo

A selejtezőkből továbbjutott csapatoknak nem lesz sok idejük a pihenésre, mivel november 10-én már el is startol a rájátszás. Az eseményeket élőben követhetitek a MagyarLoLTV Twitch csatornáján.

Nézd meg MagyarLoLTV WP vs EXE | Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság |4. kvalifikáció című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Nézd meg MagyarLoLTV OM vs OP | Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság |4. kvalifikáció című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A playoffból a legjobb nyolc csapat jut majd tovább, akikkel találkozhattok jövőre az MNEB alapszakaszában, a rájátszás legjobb két csapata a PlayIT Show-n csap össze élőben november 18-án a hatalmas nyereményekért. A győztes csapat 200.000 Ft-ot tehet zsebre, amíg a második helyezett 100.000 Ft-tal gazdagodik. A tét óriási, ezért az izgalom garantált!

Iratkozz fel az Esport1 Messenger Botra!

Ha nem akartok lemaradni az eseményekről kövessétek az MNEB Facebook oldalát, és látogassátok meg az mneb.hu-t a legfrissebb információkért!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!