Hirdetés

Igazán kalandos volt a nyolcadik szezon; vegyük át a legemlékezetesebb eseményeket

Heldeus | 18/11/08 16:55
Cikk mentése

Volt itt minden: reworkök, cinematic videók, különleges eventek és persze elborult meták!

Hirdetés

A League of Legends 2018-ban már a 9. évét töltötte, de csöppet sem lehet rá azt mondani, hogy megkopott volna ez idő alatt. Világszerte valóságos tömegek rajonganak érte még mindig, a Riot pedig igyekszik is fenntartani a játékosokban ezt a szeretetet. Az idei évben is rengeteg érdekes dolog történt –mind a játékon belül, mind azon kívül–, ezekből hoztunk el most egy csokrot nektek, elvégre 4 nap múlva búcsúzunk a 8. szezontól!

Climb

Január 14-én a Riot egy zseniális cinematic videóval nyitotta meg a 2018-as szezont; ez volt Climb, vagy magyar címén az Emelkedés!

Annie

Nem sokkal később a fejlesztők kifacsarták mindannyiunk szívét, amikor bemutatták Annie múltjának legmélyebb bugyrait.

Clash

Ezt a két videót követte a szokásos Lunar Event, illetve az áprilisi esemény, azonban sokkal nagyobb vizet kavart a májusban bejelentett Clash teszt, ami végül a mai napig nem jött össze!

A rendszer az utolsó pillanatban mindig elbukott, a fejlesztők pedig lelőtték a teszteket, így volt ez egy héttel ezelőtt is!

Még el sem indult, de már újra crashelt a Clash

A Clash ezen a hétvégén sem fog elindulni.

Az első teszt sikertelenségének kárpótlásaként egy ideig ismét tudtunk ARURF-ozni, –így a közösség azt annyira nem vette a szívére–, ma viszont már ott tartunk, hogy a Clash mód mémmé változott.

Ryze videója

Ebben az évben kapott Ryze is egy igen látványos minifilmet, ami megörökítette az ő küldetését! Ekkor lógott a levegőben egy újabb rework lehetősége, de ebből végül nem valósult meg semmi.

Karakterek

Ha viszont már a reworköknél tartunk, igen szép szám érkezett belőlük az idén, ugyanis a Riot jelenleg erre fekteti a hangsúlyt, új hősből mindössze kettőt kaptunk az idén, Kai'sa-t márciusban és Pyke-ot májusban!

Reworkből már több, szám szerint 5 és fél volt, Ezreal ugyanis csak egy részleges átdolgozást kapott! Ezen a listán szerepel Swain, Irelia, Aatrox, Akali és Nunu, melyek közül a középső háromnak volt kompetitív szinten is kimagasló hatása!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?