Mégis Hobbit lett a HellRaisers ötödik játékosa!

Mégis Hobbit lett a HellRaisers ötödik játékosa!

Kazah Major győztessel bővül tehát DeadFox csapata.

Érdekes körülmények zajlottak le a HellRaisers játékoscsere témája körül. Még tegnap olyan pletykák jártak napvilágot, hogy a korábban a Gambit színeiben PGL Major krakkói versenyét megnyerő Abay " Hobbit " Khasenov fog az ukrán Vladyslav " bondik " Nechyporchuk helyére kerülni, melyet elég furcsán reagált le a szervezet, a teljes történetet az alábbi cikkben olvashatjátok el.

Bondik elhagyja a HR-t, de a szervezet szerint biztos, hogy nem Hobbit váltja

A Hellraisers szerint viszont ez nem igaz, így kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a vége a történetnek.

Hobbit tehát megtalálta új otthonát a HellRaisers színeiben, azok után, hogy lassan már két hónapja a csapat átigazolási listáján szerepelt, bár olykor-olykor visszatért csapatába, hiszen a StarSeries i-League hatodik szezonjában is ő játszott, ahol a 12-14-ik helyen végeztek.

A cserének az okát pedig a csapat edzőjétől, Ivan " Johnta " Shevcov-tól tudhatjuk meg, hiszen az alábbiakat írta a közleményben:

"Bondik egy borzasztóan tehetséges játékos, de sajnos nem tudtuk kihozni sem belőle, sem pedig szerepéből a maximumot. A csapaton belüli szerepcserék pedig egy óriási káoszt kreáltak volna, ezért jutottunk erre a döntésre. Teljesen biztos vagyok abban, hogy bondik új csapatában erősebbnek fog tűnni, mint valaha hiszen egy borzasztóan tapasztalt és motivált játékosról beszélünk, amihez egy tökéletes egyéni skill párosul. Utóbbit sajnáljuk, hogy nem tudtuk a lehető legnagyobb értékben kihozni belőle. Sok szerencsét kívánok neki a jövőre tekintve, és ahogy ismerem őt, el fogja érni az összes kitűzött célját." - Johnta

Az ukrán Bondik egyébként saját Twitter oldalán is bejelentette, hogy mostantól szabadúszó, és bármilyen ajánlatot meghallgat.

Az új igazolás már a jövőhéten debütál új csapatában, hiszen az ESL Pro League online ligájában három mérkőzése még hátra van a HellRaisers-nek, ahol az ellenfeleik majd a Windigo, a Heroic illetve a G2 lesz majd, mely mérkőzések kulcsfontosságúak lesznek a LAN-ra jutást illetően. Az első LAN versenye a HR színeiben pedig majd a november 29 és december 2-a között megrendezendő SuperNova CS:GO Malta lesz majd.


Az új HellRaisers felállás tehát az alábbi:

Kirill "ANGE1" Karasiow
Abay "Hobbit" Khasenov
Bence "DeadFox" Böröcz
Özgür "woxic" Eker
Issa "ISSAA" Murad

Ivan "Johnta" Shevcov ( edző )

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!