A közeljövőben biztosan nem fog visszatérni a double Pump mechanika

A közeljövőben biztosan nem fog visszatérni a double Pump mechanika

Az Epic közösségi koordinátora osztotta meg az információt Twitteren!

Akik régebb óta játszanak a játékkal pontosan tudhatják, hogy a double Pump meta egy meghatározó jelenség volt a Fortnite Battle Royale életében. A technika nem állt másból, minthogy két Pumpot váltogatva egymás után lövöldöztünk az ellenfeleinkre. Persze akkoriban még maguk a shotgunok is jóval erősebbek voltak, nagyobb volt a sebzésük és a fejlövés esetén adott szorzójuk is.

Íme a Legion, az eddigi legkaotikusabb LTM koncepció, amit láttunk

A játékmód logikáját megérteni nem olyan nehéz, az erőviszonyok viszont pillanatok alatt megváltozhatnak!

Az ötödik szezon érkeztével azonban a double Pump mint olyan végképp megszűnt létezni, –köszönhetően a két shotgunváltás közé beiktatott delay-nek. Ezzel a döntéssel köszöntött be a ma is tartó spam meta, amikor a shotgun mellé egy SMG vagy AR társul. Ez már lassan 4 hónappal ezelőtt történt, a közösség azonban sokszor még mindig hiányolja a double Pump mechanikáját.

MrPopoTFS jelenleg az Epic Games –azon belül is a Fortnite community– coordinátora: ő tartja a kapcsolatot a közösséggel, ő oszt meg időnként exkluzív információkat. Ugyanezt tette most is, amikor az 5 ezer követőt ünneplő tweetje alá egy játékos odaírta, hogy gratulál, és remek módon meg lehetne ünnepelni azzal, hogy visszahozzák a double Pumpot.

MrPopoTFS erre azt válaszolta, hogy díjazza a kitartását, de jelenleg nem tervezik visszahozni ezt a mechanikát a játékba. Tény és való, hogy az a meta közel sem volt ennyire színes, de ennyire egyszerű sem. Az idő folyamán a játék sokat változott: sokat egyszerűsödött, bekerültek olyan eszközök, amik a kevésbé ügyes játékosok segítségére vannak, –például azokéra, akik nem tudnak annyira építeni–, a double Pump idején pedig még ezen volt a nagyobb hangsúly. Egyszer talán majd ismét abba a szakaszba léphet a játék, hogy két csőből küldhetjük, ami kifér, –ez azonban igencsak megosztotta mindig is a közösséget, így nem meglepő, hogy egyelőre nem akarnak vele foglalkozni a fejlesztők!

Nektek hiányzik a double Pump?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!