Íme a Legion, az eddigi legkaotikusabb LTM koncepció, amit láttunk

Íme a Legion, az eddigi legkaotikusabb LTM koncepció, amit láttunk

A játékmód logikáját megérteni nem olyan nehéz, az erőviszonyok viszont pillanatok alatt megváltozhatnak!

Amióta az Epic Games bevezette a váltakozó játékmódok rendszerét, a közösség azóta ontja ki magából a jobbnál jobb koncepció ötleteket erre vonatkozóan, hátha egy Epic Games dolgozónak megtetszik és megvalósítják. Persze sokan vannak azok is, akiknek nem ez az elsődleges célja, pusztán szórakozásból agyalnak ki különféle játékmódokat.

Magyarok is utaznak a Dreamhack sevilla-i Fortnite versenyére

Az eseményről sok részlet még nem tisztázott, ám két versenyző már igen!

Többször mutattunk már be nektek ezekből mi is, ugyanis nem egy olyan volt már, ami tökéletesen megállná a helyét valódi LTM-ként. Egy rajongó, cd4life most teljesen más alapokra helyzete az LTM-ek lényeget, egy olyan rendszert álmodott meg, ami a "halhatatlanságot" adó módok gondolatát vinné tovább egy olyan rendszerben, ami egyszerű, ám teljességgel kaotikus játékmenetet kínál. A szabályok a következők:

Minden játékos függetlenként indul el, aztán akit megölünk, az a mi csapatunk részévé válik, mi leszünk a vezetők. Ha nem vezetőként ölünk meg valakit, a rendszer azt a játékost a mi vezetőnk alá rendeli be. Hogyha elvisszük egy csapat vezetőjét, akkor a teljes csapat hozzánk, vagy a vezetőnk alá kerül be. 

A magyarázat mellé készített kép eléggé kis méretű, de azért az ábráról kivehető, hogy miről is szólna a dolog. A kiötlő azzal azonban már nem állt elő, hogy hogyan is érne véget a meccs, véleményünk szerint ehhez az őrült módhoz a lehető legegyszerűbb befejezés kellene, ami nem lenne más, minthogy időkorláthoz kötnénk, és a legnagyobb létszámú csapat nyerne. Persze, ha az idő lejárta előtt már csak egyetlen csapat maradna, akkor véget érne a meccs. A rendszer számolhatná azt is, hogy ki hányszor cserélt csapatot, ebből pedig felállhatna egy ranglista, a cél értelemszerűen az lenne, hogy te legyél a győztes csapat vezetője.

Ebben a módban az lenne az igazán gyönyörű, hogy a vezetők arany célpontok lennének, rájuk vadászna mindenki. Ha pedig sikerül eltenni őket láb alól, az alapjában változtathatja meg a meccs végkimenetelét. 

Szerintetek lenne helye egy ilyen módnak a BR szigeten?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!