Magyarok is utaznak a Dreamhack sevilla-i Fortnite versenyére

Magyarok is utaznak a Dreamhack sevilla-i Fortnite versenyére

Az eseményről sok részlet még nem tisztázott, ám két versenyző már igen!

December 14. és 16. között kerül megrendezésre a Dreamhack Sevilla 2018, ami egy 5000 eurós összdíjazású LAN-verseny lesz Spanyolország egyik legszebb városában! Nemrég kiderült, hogy ez a megmozdulás több szempontból is érdekes lehet nekünk magyaroknak, ugyanis két honfitársunk már biztosan ott lesz rajta!

Magyar duot igazolt a horvát Fantastic Esports!

A srácok mögött most már egy szervezet is áll!

Juhász "sweet_" Bencéről és Gazda "Sabyg" Szabolcsról már több alkalommal írtunk; a srácok jelenleg a horvát Fantastic Esports égisze alatt játszanak, decemberben pedig ők is utaznak a Dreamhack versenyére! A résztvevők pontos listája még közel sem tisztázott, egyelőre akik még fixen ott lesznek, az az AGO Esports 3 duóval, és a youtuber TheVic a duó társával!

Sweet és Saby nagyon örülnek a Fantastic Esports és a White Shark által nyújtott lehetőségnek, ugyanis ez lesz életük első offline megmozdulása, –reméljük, hogy nem lesznek nagyon lámpalázasak! A pontos menetrendről egyelőre nincsenek információk, annyi bizonyos csak, hogy a srácok megpróbálják majd közvetíteni a versenyt a saját szemszögükből is.

Az előző, valenciai eseményt még júniusban Teeqzy és társa húzták be, a rendezők pedig ezúttal is hasonló kaliberű résztvevőkre számítanak, úgyhogy Sweetéknek nem lesz egyszerű dolga! Ezúton is sok sikert kívánunk nekik, öregbítsék tovább a magyar e-sport hírnevét!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borító

Kövess Minket!