Magyar duot igazolt a horvát Fantastic Esports!

Magyar duot igazolt a horvát Fantastic Esports!

Végre beérett Sweet_ és SabyG remek teljesítménye: beállt mögéjük a Fantastic Esports!

Sweet és SabyG neve már ismerős lehet számotokra, de ha nem, akkor kicsit felfrissítjük a memóriátokat. Ők azon duok egyike, akik remek teljesítményt nyújtottak az FN Champs League-ben és még interjút is készítettünk velük, ahogy Paradox-szal és Krith-el is, –ezt lentebb találhatjátok meg.

"Bebizonyosodott, hogy igenis lehet e-sport a Fortnite!" - Interjú az FN Champs League magyarjaival

Heldeus | 18/10/10 17:00A négy játékos egy karnyújtásnyira van a Fortnite császáraitól, így hát készítettünk velük egy interjút, hogy kapjunk egy mélyebb betekintést ebbe a világba! Nagyjából egy héttel ezelőtt beszámoltunk arról, hogy négy magyar játékos igen szép dolgot ért el a kompetitív Fortnite terén: bejutottak az FN Pro League európai másodligájába, a Champs League-be: ez azt jelenti, hogy a kontinensen is a legjobb 200-300 játékos között szerepelnek!

A jó híreknek viszont nem volt vége: aktív tárgyalásokba kezdtek több szervezettel is, de végül a Fortnite újdonsága (és még nem igazán e-sportnak nevezhetősége) miatt féltek beszállni a magyar szervezetek, –így a srácok úgy döntöttek, hogy máshol is keresgélnek. Végül a horvát Fantastic Esports tett visszautasíthatatlan ajánlatot, így mostantól náluk játszanak majd Sweet-ék.

Ez a szervezet Horvátországban már ismert, mivel jó pár más játékban is van csapatuk, de Fortnite-ban a magyar srácok lesznek az elsők. Egyelőre még komolyabb verseny nincs láthatáron, de továbbra is folytatják a hétvégi versenyeket és kisebb egy-egy meccses versenyeken is aktívan részt vesznek. Természetesen az FN Champ League is tovább folytatódik mindeközben, –így elég sűrű menetrend áll SabyG-ék előtt, főleg ha a szerződést még nagyobb löketet ad számukra és még ennél is jobban rá tudnak koncentrálni a játékra. Az átigazolásról természetesen Sweet is mondott pár szót:

"Úgy érzem, hogy most már minden adott, ahhoz, hogy bármit elérjünk. Már csak rajtunk áll, hogy élünk-e ezzel a lehetőséggel, de azt megígérhetjük, hogy mindent megfogunk tenni az ügy érdekében!"

Gratulálunk tehát Sweet-nek és SabyG-nek, akiket mostantól Fantastic Esports néven követhettek. Sok sikert kívánunk nekik és reméljük még több magyar duó vagy squad ér el hasonló sikereket együtt!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!