Manapság már több mint 83 000 Fortnite mérkőzés is zajlik egyszerre

Manapság már több mint 83 000 Fortnite mérkőzés is zajlik egyszerre

Az Epic Games az egész világnak odacsapott az egyidejűleg játszó játékosbázis méretével!

A Fortnite nemrég hivatalosan is elérhetővé vált Dél-Koreában. Értelemszerűen ennek az eseménynek is köze volt ahhoz, hogy gigantikus számokat ért el az egyidejű játékosszám, –ám enélkül is sejteni lehetett, hogy igen magasra rúg az érték.

A közeljövőben biztosan nem fog visszatérni a double Pump mechanika

Az Epic közösségi koordinátora osztotta meg az információt Twitteren!

Már februárban is 3,4 millió körül mozgott ez a szám, a játékosbázis ekkor esett át ugyanis egy nagy robbanáson, a Fortnite-ról viszont köztudott, hogy azóta sem mutat visszaesést, hétről hétre, hónapról hónapra erősödik. Az új szám immáron ennek több mint kétszerese; a dél-koreai vezérigazgató elmondása szerint már 8,3 millió játékos is szokott egy időben játszani. Ez még a Steam mutatóinál is jóval több, ott múlt hétvégén 4,7 millió ember volt in-game.

Az idei nyár vége is fontos időszak volt az Epic-nek: állítólag ez volt a Fortnite legerősebb hónapja, ekkor ugyanis 78,3 millió játékos játszott le legalább egy mérkőzést.

A Fortnite tehát olyan stabil lábakon áll, amiken talán még egy játék sem tudott; fénykorában még a PUBG is csak 3,1 millió egy idejű játékost tudott összekaparni!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!