Hirdetés

Manapság már több mint 83 000 Fortnite mérkőzés is zajlik egyszerre

Heldeus | 18/11/09 17:30
Cikk mentése

Az Epic Games az egész világnak odacsapott az egyidejűleg játszó játékosbázis méretével!

Hirdetés

A Fortnite nemrég hivatalosan is elérhetővé vált Dél-Koreában. Értelemszerűen ennek az eseménynek is köze volt ahhoz, hogy gigantikus számokat ért el az egyidejű játékosszám, –ám enélkül is sejteni lehetett, hogy igen magasra rúg az érték.

A közeljövőben biztosan nem fog visszatérni a double Pump mechanika

Az Epic közösségi koordinátora osztotta meg az információt Twitteren!

Már februárban is 3,4 millió körül mozgott ez a szám, a játékosbázis ekkor esett át ugyanis egy nagy robbanáson, a Fortnite-ról viszont köztudott, hogy azóta sem mutat visszaesést, hétről hétre, hónapról hónapra erősödik. Az új szám immáron ennek több mint kétszerese; a dél-koreai vezérigazgató elmondása szerint már 8,3 millió játékos is szokott egy időben játszani. Ez még a Steam mutatóinál is jóval több, ott múlt hétvégén 4,7 millió ember volt in-game.

Az idei nyár vége is fontos időszak volt az Epic-nek: állítólag ez volt a Fortnite legerősebb hónapja, ekkor ugyanis 78,3 millió játékos játszott le legalább egy mérkőzést.

A Fortnite tehát olyan stabil lábakon áll, amiken talán még egy játék sem tudott; fénykorában még a PUBG is csak 3,1 millió egy idejű játékost tudott összekaparni!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?