A mérkőzés ahol shox God mode-ban játszott a HellRaisers ellen - CS:GO Retró 3. rész

A mérkőzés ahol shox God mode-ban játszott a HellRaisers ellen - CS:GO Retró 3. rész

Harmadik felvonásához érkezett a CS:GO Retró: a főszerep ezúttal shoxé, aki 2014-ben a HellRaisers ellen kapcsolt ált embertelen teljesítményre.

2014-et talán mondhatjuk a francia CS:GO aranykorának, legalábbis az az esztendő biztos, hogy benne volt. A DreamHack Winter 2014 során LDLC győzelem született, és a Titan is fennállásának csúcsán volt ez idő tájt. Ugyanez igaz shox-ra is, aki ekkor az Epsilon csapatát erősítette. 

Jelen retró epizódunk tárgya az Epsilon - HellRaisers elődöntő mérkőzés a 2014-es DreamHack Valenciáról. Tegnap olvashattátok, hogy s1mple idén már +1000-es összesített K/D aránnyal rendelkezik, ennek kapcsán visszakerestem, hogy mi lehet az egy pályán elért legnagyobb K/D arány. Az eredmény pedig, akárcsak a hány egy golyós fejest tudunk lőni egy 30-as AK tárból egyenlet végösszege; vagyis shox.

A mérkőzés Bo3 volt, amiből az első pályát sikerült megnyernie az akkori HR-nek (markeloff, AdreN, kUcher, Dosia, ANGE1), de a következő két pályán shox megállíthatatlan volt. Már Inferno-n is magasan szerver első volt, aztán Dust2-n vitte be az utolsó ütést. A pálya végére a francia játékos 30-3-ba lőtte magát, +27-es K/D arányával az egész csapatát a hátán vitte a győzelem felé, a HLTV 1.0 rendszere alapján pedig 2.95-ös értékeléssel zárta a pályát.

Mekkorát fordult azóta a világ! Persze a csapatösszetételek is változtak, de shox jelenleg a felemás G2-ben van és valószínűleg visszasírja az ilyen eredményeit, a HellRaisers Legendaként várja az IEM Katowice Majort.

Mit gondoltok, lesz még shox valaha ilyen formában, jön még új aranykor a francia CS:GO történetében?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!