Van, aki már mobil eszközön is legyőzte Mythic Taloc-ot

Vannak, akiknek még élesben sem sikerült, míg mások már annyira unják, hogy egy telefon méretű gépen tankolják Taloc-ot.

A Blizzard egyik legnagyobb durranása egyértelműen a Diablo: Immortal volt, –csak éppen nem úgy, ahogy azt a Blizzard szerette volna. Hatalmas, össznépi felhördülés érkezett a rajongóktól. Sőt, nem csak azoktól, akik közvetlen érintettek, hisz imádják a Diablot, de még azoktól is, akik teljesen másik Blizzard játékkal játszanak. Nem tudni, hogy emiatt jött-e az ötlet egy bizonyos Zhang Chun nevű Youtube felhasználónak, hogy fogja magát és egy GPD Win 2-vel üsse le Uldir első boss-át, Mythicen.

Ahogy láthatjátok, túl nagy nehézséget nem okozott neki a boss, –egyedül az intermission fázisnál, tehát a lift elindulásánál kellett figyelnie. Taloc-ot borzasztó egyszerű tankolni Paladinnal, így még csapattársainak sem kellett odaállnia soakolni az Enlarged Heartot és neki is csak egy spellt kellett elnyomnia. Akármennyire is könnyű ez a boss, ilyen kis képernyőn a hagyományos felhasználói felülettel nehéz dolga lett volna Chunnak, így itt az úgy nevezett Azerite UI-t használta, amit a nevére kattintva tölthettek le. Azért, hogy minden úgy működjön ahogy szerette volna, jó pár beállítást el kellett intéznie, hisz a kontroller gombokat is bindolni kellett, ami után azok megjegyzése is szükséges volt.

A fent említett Diablo-s balhé viszont nem igazán hatotta meg a Blizzardot és hamarosan még több mobiljátékot várhatunk tőlük. Reméljük, azért a következő kiegészítőt nem csak egy tableten játszhatjuk majd, de például egy mobilos Pet Battle app a közösség nagy részének tetszene.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!