Ninja felelőtlen reportja miatt lóg a levegőben egy játékos kitiltása

Ninja lassan már mindenkiben stream snipert lát.

A mai közvetítése során Ninja egy olyan helyzetbe futott bele, amit könnyen lehet, hogy rosszul értékelt. A szituáció a következő volt: Paradise Palms-tól nem messze, a romos hídnál Ninja bebunkerezve magát Hand Canonnal lövöldözgetett egy távoli célpontra, mit sem foglalkozva azzal, hogy rajta kívül még 16 másik ember él. Ebben az óvatlan pillanatban egy játékos oldalról fejbe lőtte őt sniperrel, majd felszedte a cuccát, és némi építkezés után emote-olt egy rövidet.

Tfue-t nemrég rendőrök zavarták meg stream közben, őt is elérte a swatting

Ezúttal szerencsére nem lett komolyabb baj a bugyuta viccből!

Persze Ninja társai várták az emote-ot; szinte már drukkoltak, hogy elnyomja, ebből kiindulva pedig Ninja reportolta is a játékost stream sniper váddal, ez ugyanis az ilyen játékosok célja úgymond, Ninja pedig azonnal erre asszociált. Íme a videó:

A report után Ninja egy üzenetet is küldött a játékosnak. Azt mondta, hogyha ebben a pillanatban kilép a meccsből, akkor nem reportolja (feltehetően külön kihangsúlyozva őt az Epic-nél), ha marad, akkor viszont garantálja, hogy elveszíti a fiókját. Ninja ezután még egy kis ideig fortyogva nézte IcyFive harcát, aztán kilépett, majd ironikusan felvetette, hogy talán nem sniper volt, talán csak solo vs. squad helyzet miatt emote-olt valakinek a parancsára, de aztán megkért minden stream snipert, hogy tűnjenek az adásáról.

Mindeközben pedig Reditten komplett mozgalom indult Ninja ellen, a közösség masszívan IcyFive mellé állt. Redditre a jelenet alapból így került ki:

This poor player is about to get banned cause he emoted. If four people were spectating me I’d be emoting too just to piss them off. There is absolutely 0 proof that this guy was stream sniping but we all know how Epic and Ninja suck each other off so this guy is getting banned for sure. from r/FortNiteBR

Természetesen mindenki egyetért abban, hogy attól még, hogy emote-olt egyáltalán nem biztos, hogy stream snipe-olt is. Rengetegen írták, hogy amint felvillan a kis spectate jel, sokszor azonnal nyomnak valami táncot, –elvégre ez is a játék része.

Közben megérkezett a reakció IcyFive-tól is, aki már egy videót is felakart tölteni a meccsről, csak hogy bebizonyítsa, nem követett el semmit, pusztán azért kezdett el emote-olni, mert hirtelen 6-an kezdték el őt nézni.

DrLupo egyébként válaszolt IcyFive-nak, ő azt írta, hogy részéről minden oké.

Redditen közben elkezdtek megjelenni a Ninját kritizáló posztok, amiknek egy jó része azt taglalja, hogy kezd már túl messzire menni a játékos. Itt van például ez a videó:

Ninja criticizes Ninja from r/FortNiteBR

Ninja-nál egyébként örökös problémát jelentenek a stream sniperek, akiket egy egyszerű késleltetés beállítással ki lehetne szűrni, de akkor meg a nézőkkel való közvetlen kapcsolat bánná a dolgot, –bár egyetlen perc késleltetés azért még nem olyan nagy dolog. Reméljük, hogy IcyFive nem fog jogtalan büntetésben részesülni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!