Így jött létre Ninja streamer szobája - A Ninja Dojo a színfalak mögött

Így jött létre Ninja streamer szobája - A Ninja Dojo a színfalak mögött

A streamer a legújabb videójában beviszi a nézőket a "kuckójának" részleteibe!

Néhány héttel ezelőtt igen nagy hírrel szolgált Ninja a követőinek: elkészült a kifejezetten streamelésre kiépített szobája, ahol több kamera, egy elemző asztal, egy emlékfal, sőt, még egy gombnyomásra induló disco gömb is található. A streamer azóta természetesen csakis ebből a szobából közvetít, és előszeretettel használja ki annak adottságait, hogy feldobja a műsorát.

Klímakutatók álltak össze, hogy a Fortnite-tal küzdjenek a globális felmelegedés ellen

Az ötlet zseniális, reméljük sok emberhez eljut vele az üzenet.

A helyiség készítésében jelentős szerepet vállalt Ninja fő támogatója, a Red Bull is, az együttműködés eredménye pedig abszolút lenyűgöző. Amíg Ninja a Twitchconon volt október végén a szoba felöltötte végleges formáját, Ninja pedig, amikor hazaért, és meglátta, nem tudott semmi mást mondani, minthogy: "Oh my God!"

A Ninja Dojo névre keresztelt helyiségről a tulajdonosa nemrég feltöltött egy "Behind the scenes" videót, amiben nagyon jól felvezetik a tervezés és az építés folyamatát is.

A videó legelején Ninja elmondja, hogy a streamelés mennyi mindent jelent neki, ezután láthatunk egy-két felvételt a legőrültebb pillanataiból. Végül a valódi lényeg kezdetéhez egészen 2012 augusztusáig repülünk vissza, amikor is Ninja feltöltötte a Youtube csatornájára a legelső setup videóját. Ekkor még közel sem állt így anyagilag, nem volt ekkora hírneve, az elmúlt években pedig ő is végigjárta azt a ranglétrát, ami kellett ahhoz, hogy ide eljusson. Ő maga is elmondja, hogy akkor még a kollégiumi másodévét töltötte, –olcsó kamerával, olcsó mikrofonnal.

Ma azonban már közel sem ez a helyzet; a tervezés után jöhetett a fizikai megvalósítás, egy egész brigád esett neki a szobának, hogy ripityára szedjék, majd újra felépítsék. Az eredmény magáért beszél, Ninja is a következő mondattal zárja a videót: "Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ez a legjobb stream szoba az egész Twitch-en!" 

Nektek bejön Ninja kuckója?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!