Tényleg semmi nem állíthatja meg Akali ugrását - videó

Tényleg semmi nem állíthatja meg Akali ugrását - videó

Tényleg óvatosan az Akali E-vel: mi magunk sem igazán uraljuk, ha egyszer elindultunk.

Akali megjelenésekor rengeteg érdekes interakciót láthattunk már, főleg az E-jével kapcsolatban. Ha netán valaki még mindig nem találkozott volna vele; Surikenugrás névre hallgat. Hatására megjelölünk valakit, majd pár másodpercig újraaktiválhatjuk a képességet, ilyenkor visszaugrunk az ellenfélhez, távolságtól függetlenül.

Ezt több példán keresztül kipróbáltuk már mi is, és mások is, és sokszor problémát jelent. Kevés dologgal tudjuk megszakítani az animációt, például a Flash-sel. Most viszont egy újabb interakcióra derült fény, hogy valóban mennyire megállíthatatlan ez a Surikenugrás. Az alábbi videóban újfent abba a csapdába esett Akali, hogy az utolsó fél másodpercben jelölte meg Galio-t, akinek a hazatérése így nem szakadt meg. Újraaktiválás után elindult Galio fele, aki már a bázison volt.

A legmeglepőbb nem is az, hogy követi Galiot, hanem az, hogy mindezt még egy aktivált Zhonya Homokóráján keresztül is megteszi. Pont tegnap írtunk a CC típusokról a Zhonya pedig sztázist ad, amikor arannyá változunk. A sztázis meghatározása szerint pedig sztázis alatt célozhatatlanok, sebezhetetlenek, de egyben elmozdíthatatlanok is vagyunk, nem tudunk sem támadni, sem képességeket használni, meg úgy általában véve semmit csinálni. Ezek alapján az aktiválást követően azonnal meg kellene állnunk egy helyben, –a videóban viszont egyáltalán nem történik.

Hogy ez most direkt ilyen, vagy sem, azt a Riot tudja, –de első ránézésre egy erőteljes bugnak tűnik, semmiképp sem kellene mozognunk Zhonya közben, főleg nem át a fél pályán.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!