A hétvégén érkeznek az MNEB döntői, mutatjuk hol és mikor nézhetitek online a meccseket

Az osztályozókupák a végükhöz érnek, a legjobb csapatok mérkőzhetnek meg egymással az offline eseményen!

Ezen a hétvégén tartják meg a következő PlayIT-et Budapesten, a Hungexpo területén, ám ez most más lesz, mint az eddigi rendezvények. Magyarország legjelentősebb e-sport versenye, a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozókupáinak fináléja kerül itt megrendezésre, 5 játék legjobbjai csapnak össze a pénznyereményekért.

Itt az MNEB teljes PlayIT-es programja!

November 17-18-án jönnek az MNEB döntői. Ha nem akartok lemaradni a PlayIT eseményeiről, itt a teljes program!

LoL-ból, CS:GO-ból és R6S-ből a selejtezőkön és rájátszásokon legjobban teljesített 2 csapat, HS-ből a legjobb 4 játékos, PUBG-ból pedig a ligába bejutott összes csapat kint lesz, hogy kiderüljön, ki is a legjobb. Fontos kiemelni, hogy ez a döntő nem az első szezon döntője, a ligarendszer első szezonja majd csak januárban indul, ez a megmérettetés egyfajta betekintés lesz abba, hogy mire is számíthatunk majd 2019-ben!

Most pedig nézzük, hogy mit hol lehet majd online követni, ugyanis mindenről lesz természetesen közvetítés:

Szombat

Vasárnap

A listában van két esemény, amelyek nem az MNEB-hez tartoznak, ám ugyanúgy a PlayIT esemény részei, így természetesen nem maradnak ki a felsorolásból. Ha nem tudtok a helyszínen csatlakozni a történésekhez, akkor készüljetek fel jó sok popcornnal, ugyanis jó kis összecsapások várnak az e-sport számos területén!

Te online, vagy offline követed majd az eseményeket?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!