FalleN a Real Madrid sztárjával játszott tegnap!

A focisták érdeklődése egyre inkább nő az e-sport játékok iránt.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Arsenal német labdarúgója, Mesut Özil saját Twitch csatornát indít, ahol rendszeres közvetítésekkel kedveskedik a nézőinek. A focisták érdeklődése az e-sport játékok iránt azóta sem csökkent, –sőt, a MIBR kapitánya, FalleN a tegnapi nap folyamán a háromszoros Bajnokok Ligája győztes Casemiro-val játszott néhány CSGO mérkőzést.

Mesut Özil hamarosan a Twitchen fog FIFA19-ezni!

Az Arsenal futballistája Fifa 19 versenyekre fog összpontosítani.

A brazil CSGO profi mindezt élőben is közvetítette a saját csatornáján, ahol kiderült, hogy a focisták mennyire ügyesek a virtuális világban. Leginkább Szárnysegéd versenymódban játszottak mérkőzéseket, miközben jókat társalogtak. 

Casemiro olykor meg is villogtatta tudását játékon belül, sőt Nuke-on még egy 1v1 szitut is megnyert, amire FalleN a legkevésbé sem számított. Igaz nem a legjobbak a reflexei, –sőt, a játékérzéke sincs a toppon–, ennek ellenére a minimumot hozni tudta.

 

A brazilok másik világsztárját, Neymart is láthattuk már CS-zni, igaz akkor nem FalleN-nel, hanem egy másik profi focistával, Gabirel Jesus-szal próbáltak szerencsét.

Neymar mellett már Gabriel Jesus is CS:GO-zik

Alakul a brazil sztárfocisták CS:GO csapata?

Reméljük, hogy a sportolók érdeklődése nem csökken majd az e-sport iránt, és egyre több profit láthatunk majd akár CS-vel, akár más e-sporttal játszani. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!