OG.Ana visszavonul, íme 5 potenciális jelölt a helyére

OG.Ana visszavonul, íme 5 potenciális jelölt a helyére

Kiderült miért nem indultak neki rögtön az új szezonnak, most pedig a helyettesét keresik.

A TI8 győzelmével az OG végleg beírta magát a Dota 2 történelem könyvébe. Az új szezonban viszont még nem láthattuk őket akció közben, hiszen nemsokkal a vb után bejelentették, hogy tartanak egy rövid szünetet és újult erővel térnek majd vissza. Miután a bejelentették a Chongqing Major selejtezőinek résztvevőit láthattuk az OG-t is a listán, tehát úgy tűnik minden készent állt, hogy újra belevágjanak a versenyzésbe. Egy dolgot kivéve, Anathan "ana" Pham, a csapat midese ugyanis másodjára is bejelentette visszavonulását. Tavaly augusztus 17-én szintén visszalépett és otthagyta együttesét, bár a The International előtt rá tudták beszélni a szereplésre, és milyen jól tették, hogy őt választották.

Képtalálat a következőre: „dota 2 og ana”

"Köszönettel tartozom a csapat valamennyi tagjának, óriási öröm volt újra a régi barátaimmal játszani és természetesen az újakkal is élveztem az együtt töltött időt! Nem mehetek el szó nélkül ppasarel és Charlie mellett, köszönöm nekik, hisz rengeteget segítettek nekem és a csapatnak. Most, azt hiszem, több időt kell magamra szánnom és szükségem van pihenésre, mást szeretnék csinálni, mert motivált vagyok csak nem a játékot illetően. Sok szerencsét kívánok a srácoknak és remélem sikeresek lesznek!
Az OG lesz mindig is a legkirályabb hely a Dota 2-ben számomra!" - osztotta meg a közösséggel gondolatait Ana.

Ezen felül a joinDota összeírta öt játékosnak a nevét, akik potenciálisan betölthetik az ausztrál után keletkezett űrt.

Black^ - back to business

Képtalálat a következőre: „dota 2 black”

Ugyan az elmúlt időszakban inkább az elemzői pultban kapott szerepet, mégis a rajongók nagy része arra vár, hogy visszatérjen a tettek mezejére. Nem rég elmondta az esportsheave.com-nak adott interjújában, hogy egy komolyabb kínai csapattal készült már, de eltört a keze, így egyelőre kénytelen félre tenni a játékot. Egy nagyszerű carry játékosról beszélhetünk vele kapcsolatban és nagy nevű együtteseknek is tagja volt már, tapasztalatból tehát nincs hiány. Mivel az OG mid-es játékost keres, és könnyedén pozíciót is válthat Topson, Dominik "Black^" Reitmeier igazából egy rövid távú megoldás lehetne, de az idő mindenre választ adna, ha őt szerződteté a világbajnok.

Dendi - az ultimate csere

Képtalálat a következőre: „dota 2 dendi”

Mióta Danil 'Dendi' Ishutin elhagyta a Na'Vi-t két gárdánál is volt már beugró. Előbb jóbarátját, Puppey-t segítette ki a Team Secretben, aztán a Vega Squadronnal játszott a DreamLeague S10 Minorön. Egy a gond: Dendi mindkétszer vesztett eddig volt csapatával (Na'Vi) szemben, és miután az EU kvaliban az ukránokkal nem kéne játszaniuk, így tökéletes lehetne az OG midesének szerepére. Viccet félre téve, ilyen csapattársakkal újra a csúcsra juthatna a veterán játákos, feltéve ha bekerül hozzájuk.

Pajkatt - újra a reflektorfényben

Képtalálat a következőre: „dota 2 pajkatt”

Per Anders 'Pajkatt' Olsson az elmúlt szezonban megszerezte az OpTiC Gamingel élete első LAN győzelmét. Azóta az a csapat feloszlott és mindenki új otthont talált magának. Többször bizonyította már, hogy megfelelő támogatás esetén képes a legjobbak ellen is felvenni a versenyt. De vajon ő lehet-e a befutó?

Excalibur - vissza Europába?

Képtalálat a következőre: „dota 2 excalibur”

Nem Ana volt az első, aki az OG-nél csereként kezdte, a svéd Steve "Excalibur" Ye 2016-ban már ült a kispadon. Most újra szabadon igazolható, hisz otthagyta a múlthéten a munkáltatóját, a DeToNator csapatát. Nagy előnye, hogy ő játszott már együtt N0taillel és Cebbel, így nem okozna neki gondot gyorsan beilleszkedni a gárdába. Képes midezni és carryzni is, így potenciálisan jó választás lehet.

Fey - a hosszútávú megoldás?

Képtalálat a következőre: „dota 2 Filip "Fey" Musialski”

Puppey már bebizonyította, hogy a fiatal és tehetséges lengyel játékosokkal sokra viheti az ember. Gondoljunk csak a Secretben parádézó Michał 'Nisha' Jankowski-ra. De ne vegyül az OG érdemeit sem a felfedezések terén, többek között Ana mellett Topson és Miracle is náluk kezdte a professzionális karrierjét. Itt jön a képbe Filip 'Fey' Musialski, aki a MangoBay-el majdnem kijutott az első Minor eseményre. Fey-ék győztek az első körben a Liquid ellen, majd a harmadik helyen végeztek, de a csapat utána rögtön oszlott is pechükre, mivel a KuroKy-ék visszamondták a szereplést, így a szervezők a Vega Squadron-t hívták meg a Mango helyett. A mindössze 19 éves carry játékos a jD, de az én véleményem szerint is a lehető legjobb választás lenne az OG számára.

Szerintetek ki lesz N0tail-ék 5. társa?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!