A nap, amikor pár ausztrál bucira verte a világ legjobbját - CS:GO retró 4. rész

A nap, amikor pár ausztrál bucira verte a világ legjobbját - CS:GO retró 4. rész

Az Astralis ellen is sikerült 16-0-át játszaniuk FalleN-éknek a londoni Major-ön, de korábban is futottak bele ilyen csúnya vereségbe a brazilok.

Újabb CS:GO retró epizód, újabb időutazás a CS:GO történelmében. Egészen pontosan 2016 szeptemberéig megyünk vissza, ekkor zajlott az ESL Pro League negyedik szezonja, azon belül is az amerikai divízióban járunk.

Ekkortájt a teljesen brazil, fnx, FalleN, fer, coldzera, TACO felállású SK Gaming már öt hónapja csücsült a HLTV ranglista csúcsán, hasonlóan dominálták ekkor a profi Counter-Strike világát, mint most az Astralis. Persze tévedhetetlen nem volt a csapat, egy mindenki számára egyértelmű kimenetelű, Renegades elleni mérkőzést játszottak. A formátum már az EPL-ben megszokott két darab BO1 volt és már az is hatalmas meglepetést okozott mindenkinek, hogy a jks, AZR, yam, Rickeh, USTILO felállású ausztrál csapat Nuke-on 16-12-re tudta verni a világelsőket, majd következett Dust 2.

fer, TACO, coldzera, fnx, FalleN - a 2016-os SK Gaming

Egy profi EPL mérkőzés helyett sokkal inkább tűnt úgy, mintha egy kezdő csapat játszott volna egy profi, remekül működő ötös ellen. A brazilok közül senki sem végzett pozitív statisztikában, a Renegades-től pedig AZR és jks együtt több fraget lőtt, mint a teljes SK összesen. Ritkán látunk ilyen eredményt, hát még ezen a szinten, a végeredmény 16-0 lett a Renegades javára. Mentségnek nem mentség, ugyanakkor nem mehetünk el amellett, hogy ekkor volt fer orr- és fülműtéte, helyette Gustavo " SHOOWTiME " Goncalves játszott, de egy a top 30-ban épphogy csak bent maradó Renegades ellen azért illet volna minimum egy szoros vereséget kiharcolniuk.

Dust 2-vel azóta is gyűlt már meg FalleN-ék baja, igaz már Made in Brazil néven és merőben más felállással, de az idei FACEIT Major London alkalmával is ki tudtak kapni rajta 16-0-ra, akkor az Astralis verte el őket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!