John Carpenter is elmerült a Fallout 76 világában

John Carpenter is elmerült a Fallout 76 világában

Roppant megosztó játék lett a Fallout 76, ami John Carpenter, amerikai horror rendező figyelmét sem kerülte el.

Véget ért a várakozás, immáron mindenki kézben tarthatja a saját Fallout 76 példányát, a kezdeti kételkedő szavak pedig sajnos beigazolódni látszanak. Bár a marketingesek nagyon szép munkát végeztek a Fallout 76 megjelenését megelőzően, nagyon ott volt a hype, de azért akadtak kételkedő játékosok is. Az előrendelők, később pedig a plusz kódokkal meghívottak számára elérhető B.E.T.A. végre közel fix képpel szolgált a játék mivoltáról és bizony sokan hatalmasat csalódtak. Rengeteg a negatív kritika mind a játékosok, mind a kritikusok oldaláról, ugyanakkor rengeteg az olyan ember is, aki hibái ellenére is szereti a Fallout széria legújabb darabját.

Szia Kata vagyok, van még egy Nuka Cola-d? - Fallout 76 Bétateszt

Ben | 18/11/11 11:41A Fallout 76 nyílt, előrendelői bétája két hete elindult, -és ez azt jelenti, hogy ismét barangolhatunk egy nukleáris katasztrófa utáni világban. Előre le kell szögeznem, hogy iszonyatosan nagy Fallout rajongó vagyok. A sorozat simán benne van a top 3 kedvenc játékomban, és akármikor le tudok ülni és nekikezdeni valamelyik résznek (kivéve Fallout Tactics, -az borzasztó volt).

Remélem John Carpentert és munkásságát sokaknak már nem kell bemutatnom, de akik nem mozognának otthonosan a filmek világában, annyit kell tudniuk, hogy a horror nagymestereként tartjuk számon a 70 éves amerikai rendezőt, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint A köd, A dolog, A 13-as rendőrőrs ostroma, vagy a Halloween. A mester is játszik a Fallout 76-tal és Twitteren megosztotta véleményét a játékról.

"Nagyon bugos, sokat akad és fagy a Fallout 76, de mégis szórakoztató és addiktív a posztapokaliptikus világa. Egy remek játék, változó színvonalú küldetésekkel, mégis el tudok merülni benne."

Én személy szerint egyetértek a mester szavaival, és adok még időt a játéknak, rengeteg esélye van még fejlődni és egy sokkal élvezetesebb, izgalmasabb Fallout játékká válni. Ha visszaemlékszünk, a Rainbow Six: Siege sem indult zökkenő mentesen, de idővel egy remek e-sport szinten is űzhető játékká nőtte ki magát.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: comicbook.com

Kövess Minket!