Rendkívül jól sikerült a Farming Simulator 19!

Rendkívül jól sikerült a Farming Simulator 19!

Az első értékelések alapján az újságírók és a játékosok is nagyon szeretik. 

Van valami igazán vicces abban, hogy a játékosok mennyire rá szoktak gyógyulni a Farming Simulator aktuális részeire, bár ha meg azt nézzük, hogy már a Facebook hőskorában is milyen szinten tudtak lelkesedni az emberek a virtuális gazdálkodás után, annyira mégsem meglepő a jelenség. A játék megjelenését követően pár napja megjöttek az újságírók, illetve Steamen a felhasználók értékelései is, amik alapján elmondhatjuk, hogy egy valóban megnyerő játékot pakolt le a Giants Software az asztalra. Nézzük is meg, hogy pontosan miért!

Hamarosan megérkezik a Farming Simulator 19!

Hamarosan megérkezik a Farming Simulator 19, amit most be is mutatunk nektek.

A Gamespace újságírója 10-ből 9 pontot adott a Farming Simulator legújabb részére, ami szerinte méltó módon viszi tovább a korábbi epizódok által lefektetett alapokat. Kiemelte, hogy a játék alatt dübörgő grafikus engine - akármennyire is régi - valóban szép és hangulatos látványvilágot biztosít, az átvezető animációk felettébb jóra sikerültek, valamint a hanghatások, effektek is a helyükön vannak. 

A Gamedebate munkatársa ennél azért picit szőrős szívűbb volt, így ő "csak" 8 pontot adott a 10-ből, viszont hangsúlyozta, hogy a fejlesztők végre odafigyeltek a rajongók kéréseire és olyan változtatásokat tettek, amik maradéktalanul kiszolgálják a felhasználók igényeit. Ráadásul mellé tényleg sok eszközt kapunk a kezünkbe, bár azt azért meg kell jegyezni, hogy ez továbbra is egy rétegjáték, ami emiatt egyáltalán nem fog bejönni mindenkinek. 


A Digital Downloaded kollégája 5-ből 4 csillaggal jutalmazta a Farming Simulator 19-et, amiben minden megmaradt, amit az előző részben szeretett, de mellé jöttek olyan új dolgok is, amik feldobják a majdnem tökéletesre csiszolt játékmenetet. Külön örült annak, hogy a készítők odafigyeltek arra, hogy a lehető legautentikusabb legyen a játék, így valóban olyan megoldások vannak benne, mint amilyeneket a hús-vér gazdák is előszeretettel alkalmaznak. 

A PlayStation Lifestyle szerkesztője is letesztelte a játékot, ami a tízből 7 pontot kapott tőle. Úgy gondolja, hogy nem csak a tapasztalt, hanem a kezdő játékosoknak is kiváló választás lehet a legújabb Farming Simulator, ami végre lényegesen jobb többjátékos lehetőségekkel érkezik, ezáltal a kooperatív címek kedvelői is megtalálhatják benne a számításukat. Ugyanakkor megjegyezte, hogy túl sok szöveges rész van benne és azért egy idő után rá lehet unni a virtuális gazdálkodásra. 


A Steam-en 35 euróért megszerezhető játékról a játékosok is elismerően nyilatkoztak, hiszen közel 4 ezer (!) értékelés után a Többnyire pozitív értékelést kapta a játék. Legtöbben a szuper grafikát és az élethű élményt emelték ki, de sokan a kellemes újításokat is elismerték.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!