Helyreigazítás a kiskaput kihasználó játékosokról!

Helyreigazítás a kiskaput kihasználó játékosokról!

Tévedtünk a kiskaput kihasználó játékosokkal kapcsolatban.

A tegnapi nap folyamán lehoztunk egy II. Morphelo Bajnokság szabályzat kijátszásával kapcsolatos cikket, amiben azt állítottuk, hogy a BECT csapatából palalfonz és Redline_camp_on_the_hill, illetve a BEHOM csapatából silaj1 szándékosan rosszabbul játszottak az elmúlt időszakban, hogy a kisebb PR értékelű csoportba kerüljenek. A magyar World of Tanks közösség közbenjárásának köszönhetően olyan részletek derültek ki, amelyek fényében az állítás nem állja meg a helyét.

Morálisan megkérdőjelezhető kiskapu, avagy így zsebeld be az aranyat!

Egy újabb fekete pont a magyar World of Tanks játékosközösség ellenőrzőjében.

Helyreigazítás a kiskaput kihasználó játékosokról!

A GosuTactics oldalán nyomon lehet követni a személyes értékelés változásait, amire Dr_Senkihazi hívta fel figyelmünket. Az oldal nem hivatalos World of Tanks weboldal, ugyanakkor kellően pontos képet ad a különféle mérőszámok alakulásáról. A galériába feltöltött képeken tisztán kivehető, hogyan változott a PR értékelés az elmúlt időszakban az említett játékosoknál. Ezek alapján egyértelműen kijelenthető, hogy nem rontották vissza az értékelésüket.

Az esetből tanulva innentől különös figyelmet fordítunk a felmerülő kétes esetekre, és ezúton is elnézést kérünk a megnevezett játékosoktól, illetve a közösségtől a téves információk közzététele miatt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.