Beigazolódni látszik a jéghegyről szóló teória, egy jégóriás tart a sziget felé

Beigazolódni látszik a jéghegyről szóló teória, egy jégóriás tart a sziget felé

Számos kép és egy videó került elő az érkező monstrumról!

A tegnapi napon írtunk egy teóriáról, ami arról szólt, hogy a hóviharnak titulált felhőképződmény mögött valójában egy jéghegy lapulhat, ami majd a hetedik szezon érkeztével nekiütközhet a szigetnek, ezzel bővítve ki a pályát Flush Factory-nál.

Egy teória szerint ezúttal nem átalakulhat, hanem bővülhet a BR sziget

Egy játékos szerint elképzelhető, hogy egy új sziget résszel egészül majd ki a pálya, a jeges idő akár egy jéghegyet is magával hozhat!

Nos, úgy fest, hogy a teória igaz lesz, ugyanis több kép és egy videó is előkerült már egy érkező jégóriásról. Szabad szemmel persze nem láthatjuk, bizonyos glitch-ek szükségesek hozzá, hogy láthatóvá váljon. Természetesen, amikor megláttuk az első képet, elgondolkoztunk rajta, hogy mi van, ha csak egy nagyon profi photoshop munka, de a helyzet az, hogy egyre több kép kerül elő különböző játékosoktól. Íme, ami eddig látható:

Felülről így néz ki a téma, a tetején pedig látható egy kis doboz szerű épület is, ami a nemrég előbányászott vár is lehet akár. Aztán érkezett egy sokkal sejtelmesebb kép, melyen egyértelműen látható a jéghegy körvonala.

Végül pedig jött egy kép, amin egy játékos egy ügyes trükkel elfutott az ominózus területre, és ezt látta:

A vihar láthatóan elkezdett emelkedni, a felhő réteg alatt pedig jégsapkák tűntek fel.

Úgy tűnik, hogy az események most nagyon beindultak, könnyen elképzelhető, hogy néhány nap múlva már szabad szemmel is megtekinthetjük a monstrumot. A gleccserről nemrég érkezett egy videó is, amivel már teljes pompájában láthatjuk!

The iceberg wont be accesible this season cause you cant collide with it. HUGE thanks to u/aprotis for the method on getting here! from r/FortNiteBR

Plusz érdekesség egyébként, hogy koreai nyelven Snobby Shores-t, már Snowy Shores-nak hívják, ami arra enged következtetni, hogy nem az egész pálya lesz havas, vagy pedig Snobby valamiért különlegesen erős képviselője lesz ennek.

Ti várjátok már a hetedik szezont?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!