Már lehet jelentkezni az Anthem alfatesztjére!

Már lehet jelentkezni az Anthem alfatesztjére!

Csak bírd ki a virtuális sorbanállást!

Többször megénekeltük már nektek, hogy az Anthem a jövő év egyik legnagyobb dobása lehet, amit a BioWare munkatársai az eddigi ígéretek alapján 10 (!) éven keresztül akarnak ellátni jobbnál jobb tartalmakkal. Szerencsére nemsokára indul a játék alfatesztje, amire most már ti is jelentkezhettek!

Az Anthem 2019 egyik legjobb játéka lehet!

A BioWare csapata úgy néz ki, hogy végre összekapja magát.

Az Anthem úgy néz ki, hogy az EA eddigi egyik legnagyobb projektje, ami hatalmas játékuniverzummal –és rengeteg online többjátékos elemmel megtűzdelt akció-szerepjátékként– várja a játékosokat. Bár a sztori magányos farkasként is végigvihető, azért a fejlesztők is azt ajánlják mindenkinek, hogy legalább egy ismerőst szerezzenek maguk mellé, hogy vele együtt teljesíthessék a változatosabbnál változatosabb küldetéseket. 

A kiadó pedig legnagyobb örömünkre legutóbb bejelentette, hogy hamarosan meg is érkezik az Anthem zárt alfatesztje, ami december 8. és 9. között lesz kipróbálható PC-n, PlayStation 4-en és XBOX ONE-on. Kicsit azért árnyalja a képet, hogy ebben a rövidke két napban sem lesz végig elérhető a játék, hanem lesznek azon a hétvégén bizonyos idősávok, amikor lehet nyomulni vele. 


Ugyanakkor leszögezték, hogy ez az alfateszt azért is hasznos nekik, mivel így a játékon belüli matchmaking rendszert, valamint a szervereket is finomhangolhatják, hogy aztán a későbbi szakaszokban még jobb Anthem-hez lehessen szerencsénk. Elmondásuk szerint ezek a közösségi tesztek igencsak limitáltak, azaz jóval kevesebb lehetőséggel kecsegtetnek, mint például a közeljövőben érkező demováltozat. 

Ha szeretnétek jelentkezni az Anthem alfatesztjére, akkor azt ezen az oldalon keresztül tudjátok megtenni, viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy mi tegnap este óta próbálkozunk vele, de továbbra is csak döglődik az EA honlapja. Egyúttal fontos tudni, hogy a sikeres jelentkezés sem garantálja, hogy részt vehettek a jövő hét végi tesztelésben, illetve ha konzolon szállnátok be a buliba, akkor kell, hogy legyen PlayStation Plus, vagy XBOX LIVE Gold előfizetésetek. 


Akkor sem kell szomorkodni, ha nem választanak ki minket az alfatesztre, ugyanis ha EA/Origin Access előfizetők vagyunk, akkor jövőre biztosan kipróbálhatjuk az Anthem demóját, sőt az Anthem VIP demó előrendeléssel is elérhető lesz. Abban meg már csak bízni tudunk, hogy ezt még a teljes változat február 22-edikei megjelenés előtt elérhetővé fogják tenni a játékosok számára.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!