Az Anthem 2019 egyik legjobb játéka lehet!

Az Anthem 2019 egyik legjobb játéka lehet!

A BioWare csapata úgy néz ki, hogy végre összekapja magát. 

Mindig örülünk annak, amikor egy legendás fejlesztőcsapat újra megpróbál valami maradandót alkotni, –főleg akkor, amikor a BioWare-ről van szó, akiknek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Star Wars: Knights of the Old Republic, vagy a Mass Effect. Ráadásul a legújabb gyermeküknek számító Anthem egy hatalmas univerzummal operáló akció-szerepjáték lesz, amit 10 éven keresztül akarnak újabb tartalmakkal bővíteni, úgyhogy garantáltan nem fogunk unatkozni. Most pedig elárulták a fejlesztők, hogy milyen további finomságokkal várnak minket a február 22-én PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re érkező játékban!

Az Anthem lesz a BioWare legújabb remekműve?

Az Anthem lesz a BioWare legújabb remekműve?

Az EA egyébként nem titkoltan irigyen figyelte az Activision-hez köthető Destiny cseperedését, ezért is keresték meg a BioWare csapatát, hogy egy, legfőképpen online többjátékos elemekre épülő saját címet hozhassanak közösen létre. Bár a fejlesztők azt ígérik, hogy egyedül is végigvihető lesz az Anthem teljes története, viszont mindenkinek azt ajánlják, hogy legalább egy játékost szerezzenek maguk mellé, ugyanis ez nagyot dob az egyszerre maximum 4 felhasználó által átélhető játékélményen.

A csapattól megszokott szerepjátékos elemek csak finoman lesznek benne a játékban, ugyanis a fejlődés szempontjából nem a karakterünkre, hanem hősünk Javelin névre hallgató páncéljára kell majd fókuszálnunk. Szerencsére különböző páncélosztályok lesznek az Anthem-ben, amik egytől egyig különleges képességekkel rendelkeznek, amiket ezúttal közelebbről is megismerhetünk.


Fontos azonban tudni, hogy így nem csak szimpla, különböző szerepköröknek megfeleltethető skilleket kapunk, hanem jóféle ultimate képességeket is, amiket a legjobb pillanatokban elsütve hatalmas előnyt biztosíthatunk magunknak, vagy a teljes csapatunknak. Például a Ranger karakterünkre felpakolt Javelinnel –a gyorslövések leadása mellett– olyan rakétasorozatot adhatunk le, ami egyszerre több ellenfelet is megsebez, míg a Colossus ágyújával embertelen sebzésmennyiséget nyomhatunk ki egy adott területen belül.

A varázshasználók kedvenceként megjelenő Storm sem szarral gurigat, ugyanis képes villámokkal sokkolni a riválisait, de ha ez nem lenne elég, akkor még tűz-, és jég alapú sebzésekkel is meg tudja kínálni őket. Az Illidant megidéző Interceptor pedig rövid ideig folyamatos mészárlást képes véghezvinni. 


A minap egyúttal az is kiderült, hogy a csúcsgenerációs konzolokon, azaz PlayStation 4 Pro-n és XBOX ONE X-en különböző opciók is lesznek arra, hogy a megszokottnál nagyobb teljesítményt csikarhassunk ki a BioWare remekéből. Ne feledjétek, 2019. február 22-én érkezik az Anthem, amit akár Origin Access segítségével is beszerezhettek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!