Sweetet a szalagavató sem hátráltatta, továbbjutott a szombati nagydöntőbe!

Sweetet a szalagavató sem hátráltatta, továbbjutott a szombati nagydöntőbe!

Ritkán van az ember életében ilyen pörgős nap, de Sweet simán megcsinálta.

FANTASTIC sweet; lassan szokhatjátok ezt a nevet, hisz szombaton újból őt kell majd figyelnünk a nagydöntőben is, mivel igen cudar körülmények között, de sikerült megcsinálnia a lehetetlent: továbbjutott a legjobbak közé. Juhász 'FANTASTIC sweet' Bencéről már nálunk is olvashattatok, amikor is kiderült, hogy leigazolta őt és duó partnerét, Gazda 'SabyG' Szabolcsot a horvát FANTASTIC Esports. Természetesen ez hatalmas hír volt a srácoknak, hiszen most már nem csak a skilljük volt meg, de egy szerződéssel is büszkélkedhettek. Nyilvánvalóan mindketten elindultak a Winter Royale-on és közel hasonló teljesítmény után egy kicsivel sweet tudott több pontot szerezni, aki így pont bejutott. A kálváriának még nem volt vége, hiszen jöhetett a beosztás, hogy ki mikor játszik majd. Sweetnek épp november 30-án volt a szalagavatója, így az első heatet szerette volna elkerülni. Murphy törvénye viszont lecsapott és persze, hogy pont a rossz időpontot kapta meg.

A helyzetét tovább bonyolította, hogy a szalagavatóját nem mondhatta már le, miközben tegnap még szülinapja is volt (Az egész Esport1 Boldog Szülinapot kíván neki még egyszer -a szerk.), –így aztán egy igazi kálváriába keveredett a tegnapi napon. Szerencsére humoránál maradt és az egyik Fortnite csoportba kitette az alábbi képet, ami tökéletesen leírja a helyzetet:

Térjünk is rá viszont a versenyre, hisz mint említettem, a rengeteg akadály ellenére sikerült szereznie egy pontot, ami pont elég volt a továbbjutásra. Ehhez összesen három killt kellett összeszednie egy meccsen. Sajnos technikai gondok miatt a versenyről készült POV videókat nem láthatjuk, de ITT érhetitek el sweet csatornáját, ha a jövőben vagy éppen szombaton szívesen néznétek őt versenyezni. Visszatérve a killekre, a verseny első gyilkosságát egy érdekes, de annál szebb szituációból szerezte, hiszen éppen előtte glide-olt el egy ellenfél, akit szinte lézer pontossággal sikerült lekövetni, majd az utolsó utáni golyók pont beadták a killt. Ezen a meccsen viszont "csak" két killt szerzett és 11. lett, ami miatt pontot nem kapott. A harmadik meccse sajnos pepitában ugyanúgy alakult, mint az első, így úgy döntött sweet, hogy az ötödik meccset már nem közvetíti, hogy tényleg mindent beleadhasson. Ez végül be is jött neki.

Az utolsó meccsen ez lett a harmadik killje, ami már tényleg mindent vitt. A heves építkezések közepette két villámgyors trappel ölte meg az áldozatát, aki a végén nem csak, hogy gratulált, de a verseny után még a szalagavatójához is sok sikert kívánt:

A varázslatos 5 meccs után végül nem állt túl jól sweet szénája, de a fenti trap kill azt jelentette, hogy kapott egy pontot, amivel a 41. helyen beszánkázott a döntőbe, miközben fél lábbal már valószínűleg a keringőjét táncolta. Külön érdekesség, hogy otthonról sehogy sem tudott volna odaérni a meccsek után a szalagavatójára, ezért úgy oldotta meg a problémát, hogy átvitt mindent a barátnőjéhez és onnan játszotta le élete talán legfontosabb öt meccsét. Tényleg egy egészen elképesztő történet és igen hosszú nap van sweet mögött. Még egyszer gratulálunk a szülinap, a szalagavató –és nem utolsó sorban a továbbjutás miatt is–, ma pedig 18:00-tól követhetitek a döntő eseményeit, ami estig tart majd. Reméljük remek formát sikerül hoznia sweetnek egy kicsit nyugodtabb környezetben. 420 ezer forintot már biztos nyert a fiatal játékos, de reméljük megcsípi a top 20-at, és akkor ez a jutalom sokszorosára nőhet!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!