Még meg sem érkezett, de a közösség már elkeresztelné a jéghegyet

Könnyen lehet, hogy már el is dőlt, de azért még egy-két név között megy a vacillálás!

Az ötödik és hatodik szezon különlegessége egyértelműen az óriás lila kocka volt, ami nem igazán bírta azt, hogyha szekálják; minden alkalommal móresre tanította a hozzá legközelebb álló játékost, amennyiben valaki meglőtte őt. A közösség elég hamar el is nevezte a kockát Kevinnek, emiatt pedig heteken, sőt hónapokon keresztül szinte mindenki így emlegette.

Beigazolódni látszik a jéghegyről szóló teória, egy jégóriás tart a sziget felé

Számos kép és egy videó került elő az érkező monstrumról!

A névadással Kevin személyiséget kapott, a közösség egyes tagjai pedig tényleg szomorúak voltak, amikor a titokzatos objektum itt hagyott minket. Ám, –követve a névadás trendjét– a közösség már most tanakodik azon, hogy milyen névvel is illessék azt a jégóriást, ami még meg sem érkezett a BR szigetre!

Official naming ceromeny for the iceberg from r/FortNiteBR

A "vita" során számos név felmerült, az egyszerűektől a különlegesebbekig. Volt itt Carl, Greg, de még Patrisha is. A többség akarata végül két nevet emelt ki igazán, az egyik a Kelvin, a másik a Chonk. A Kelvin oka nem olyan bonyolult, ez a másik mértékegysége a hőmérséklet meghatározásának, általános iskolában mindenki találkozhatott ezzel a fogalommal. Emellett pedig még a Kevinnel is összhangban van, mindössze egy L betű köztük a különbség. A Chonk név eredete már egy kicsit zavarosabb, valószínűleg sokan a kommentelők között sem értik igazán, hogy miért is ez a név lenne az igazi, csak tetszik nekik a hangzása. Egyik hozzászóló azt írta, hogy valószínűleg a chonk meme-re lenne utalás, ami a kövér macskákról szólt. A párhuzam olyan formán valóban fellelhető, hogy az eddig előkerült képek alapján a jéghegy is egy termetes darab.

Végiggörgetve a kommentszekciót a Chonk név igen nagy többségben lelhető fel, –tehát előfordulhat, hogy új barátunk közösségi neve ez lesz! Plusz érdekesség, hogy a Chonk nevet először az a felhasználó javasolta, aki időről-időre készíti a gifeket is a hóviharról, hogy mennyit mozgott a sziget felé.

A hetedik szezon első hivatalos teasere várhatóan holnap érkezik, néhány nap múlva pedig maga a hetedik szezon is beköszönt!

Ti kész vagytok már a BP-vel?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!