Egyedülálló, 20 ezer V-buckos nyereményjátékot indított Yusu és Jason

Egyedülálló, 20 ezer V-buckos nyereményjátékot indított Yusu és Jason

Az ünnepekre való tekintettel a két youtuber elhozta az ország eddigi legnagyobb nyereményjátékát!

Durva belegondolni, de megint eltelt egy év: december van, közeledik újfent a karácsony és az újév. Ez bizony a Fortnite világában is érződik; az elmúlt egy-két hétben szinte minden a sziget felé közeledő hóviharról, illetve jéghegyről szól!

A jéghegy hype mellett folyik még valami a szigeten, amiről nem szabad elfeledkezni

Heldeus | 18/12/03 13:40 Az elmúlt két hétben a közösséget igen durván elérte a hetedik szezon hype-ja, nem véletlen, elvégre egy termetes jéghegy tart a sziget felé, a teóriák pedig egyre durvább alakot öltenek. Szinte 100%-ra vehetjük, hogy a hetedik szezon jelentős változtatásokat fog hozni a pályára, elsősorban beköszönthet a tél a BR szigetre, –vagy legalábbis egy részére–, ezzel készülve az ünnepi időszakra.

Ám az ünnepek alkalmából az ország két híres youtubere összefogott, hogy néhány szerencsés játékosnak odategyen valamit a virtuális fa alá, 20 ezer V-buck talál majd gazdára a 24 napon át tartó nyereményjáték során. Ez bődületes mennyiségű in-game pénz, ami egy embernek sok is lenne, így egészen pontosan 7 szerencsés lesz kihúzva abból a bizonyos kalapból. A részvételhez nem kell semmi mást tenni, mint néhány alkalommal rányomni a követés, illetve feliratkozás gombokra, de persze egyik sem kötelező, ám minél többet csinálunk meg, annál nagyobb esélyünk van a sikerre. A nyereményjátékhoz EZEN A LINKEN tudtok csatlakozni!

A nyeremények felosztása a következőképpen alakul:

  • 1. hely: 6000 V-buck
  • 2. hely: 4000 V-buck
  • 3. hely: 2000 V-buck
  • 4. hely: 2000 V-buck
  • 5. hely: 2000 V-buck
  • 6. hely: 2000 V-buck
  • 7. hely: 2000 V-buck

Mint ahogyan az látható, még ha utolsónak is húznak ki minket a kalapból, akkor is meg tudunk venni egy Legendary szintű kinézetet, de lehet jobb döntés lesz a következő szezon BP-jébe fektetni. A sorsolás december 24-én délben lesz Yusu Instagramján, aki élőben követi, és nyer, akár még aznap megkaphatja a nyereményét. Természetesen az egész eseményhez készült egy-egy videó is Jason és Yusu jóvoltából, ezekben minden szükséges információt megtalálhattok.

Sok sikert mindenkinek, bízunk benne, hogy a nyeremények olyan játékosokhoz kerülnek, akik alapvetően nem tehetik meg, hogy V-buckra költsenek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!